reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

A co Twój też podprowadził?
To co się dziwić, żę do roboty 50 km musi dojeżdżać. Konsekwencje sprawnych rączek! ;D
Tylko może już tam niech nic nie "pożycza", bo będzie mu jeszce trudniej robotę koło domu znaleźć!

reklama
JUTRO JADE PO LOZECZKO ....MEZUS DOSTAŁ WYPLATE I DO TEGO WIEKSZA NIZ ZAWSZE ....JUZ NA KARTCE WYPISALAM CZEGO MI BRAKUJE

W związku z tym że ja już dla dzidzi wszystko mam, więc jutro zrobię zakup dla siebie, kupię sobie tusz do rzęs bo właśni mi się skończył ;)

Bardzo dobrze, ja tez azmierzam wygladac bosko do porodu. Zaczynam od przyszłego tygodni. Już się umówiłam z Panią kosmetyczką, co trzeba zrobić. Teraz tylko muszę zacząć wstawać!

No właśnei czas o sibei zadbać, musimy jakoś wyglądać na tych łózkach porodowych i dzidzie też muszą wiedzieć że mają śliczne mamy.

reklama
Wczoraj wieczorkiem pojechalismy na zakupy i stwierdzam , ze mogę już rodzić , brakuje mi tylko już paru mało istotnych rzeczy , jeszcze tylko pranie i prasowanie ubranek i mogę iść do szpitala, choć mam nadzieję , że dzidzia jeszcze trochę posiedzi sobie u mnie w brzuchu.

Do góry