reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Co do cen róznych rzecz - weszłam niedawno do sklepu, nie wyglądał jakoś inaczej, normalny sklep z dziecięcymi wózkami, mebelkami i ubrankami, cena pościeli - 1400 zł - pościeli, bez łózeczka, materaca itd. I wiecie co? Ta pościel nie była ładniejsza od mojej za 115 zł razem z kosztami przesyłki (8 częściowa kupiona na allegro). I niedawno wesżłam do chicco w poszukiwaniu fajnego bniustonosza, były dwie panie w środku, żadna się nie zaniteresowała mimo, że stałam obok nich i czekałam aż skończą rozmowę prywatną, wyszłam zła, tym bardziej, że naprawdę chciałam kupić, miałam dobry dzień i gdyby były inne mogłyby mnie namówić nawet na dwa. Najwyraźniej nie chciały. Ceny też z kosmosu były, ale co z tego.

reklama
Tak chodzę po tym allegro i chodzę i tam są bardzo fajne rzeczy....Szkoda, że pieniążki się nie rozmnażają w jakiś cudowny sposób ;) Jak patrzę na niektóre nowe ciuszki to dużo fajniejsze niż w wielu sklepach. No wlasnie dziewczyny, gdzie robicie zakupy ubrankowe?

ja też kupiłam te wielorazowe aventu lindsay ale udało mi się je nabyć za 15 zł + koszty przesyłki 4.50 na allegro...
upolowałam ;D
sama jestem ich bardzo ciekawa...
i czekam niecierpliwie na paczkę...

Ja w Smyku wszystko kupiłam bo lubię ubranka z Sofiji ale dokupuję już na allegro właśnie licytuję kaftaniki i 2 pajace,wszystko mam w rozmiarze 62 i nie wiem czy trzeba mi coś z 56

ale super cena Efunia. ja kiedys licytowałam jakies i wyszlo prawie tak samo jak w sklepie.
ok Orzeszku zdam Ci relacje z wkładek. One sa czysto bawelniane wiec nie sadze, aby sie bardziej pocila piers niz w tych jednorazowych, ale wyprobuje to zobaczymy

Ja jezeli chodzi o kaftaniki , pajacyki i spiochy kupuje w sklepei poniewaz ceny sa nawet nizsze niz na allegro, ale znow na allegro zamawiam jakies slodziutkie sztruksiki, polarkowe bluzy.
Wczoraj dostalam od znajomej siwetny kombinezon do wozka . Tylko ze jest jeden problem na zewnatzr jest koloru niebieskiego a srodek ma z białego kozuszka ale mysle ze w wozku na zime nie bedzie tego tak widac bo przykryje sobie czyms rozowym.
Lekarz zapewnial mnie ze na chlopczyka nie mam co liczyc, wiec nastwailam sie na dziewczynke :-)

Ja wczoraj kupiłam pojemniczek na smoczek, płyn do mycia dzidzi z johnsona, pamperski(boziu jakie one są malusie), całą resztę kupimy w piątek jak pojedziemy do Zabrza na USG.

reklama
Ja dostalam od tesciowej paczke duza pampersow New Baby oraz szlafroczke i takie okrycie kapielowe. Jest super mieciutkie bo z jednej strony z przyjemnej frotki a fruga strona jest polarkowa. Do tego byla tez myjka frotowa i kaftanik.

Do góry