reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Jak to w życiu bywa ja już się nie raz "nadziałam" na różne ceny. Czasem w jednym sklepie opłaca się kupić jedną dwie rzeczy, a reszta jest droga (czego nie zauważę), dlatego pytałam kiedyś o H&Mowe kombinezony, które są drogie.
Teraz porównuję ceny pościeli i wyszło, że muszę uszyć bo ceny są dość wysokie.

O właśnie dziewczyny, co myślicie o baldachimach do łóżeczek, nie będzie pod nimi za duszno dzieciaczkom???? A może właśnie powinno się mocować taki baldachim, żeby trochę odizolować maluszka. Wiecie coś na ten temat???????

reklama
A oto mój drugi zakup tego na pewno nie przepłaciłam ;D

617940336mm.jpg

patka pisze:
O właśnie dziewczyny, co myślicie o baldachimach do łóżeczek, nie będzie pod nimi za duszno dzieciaczkom???? A może właśnie powinno się mocować taki baldachim, żeby trochę odizolować maluszka. Wiecie coś na ten temat???????
Patka, ja kupiłam dwa komplety pościeli, jeden na allegro, dużo taniej niż w sklepie, obydwa z baldachimami, bo jak pierwsyz raz poszliśmy oglądac łózeczka to nam się takie własnie pościele  spodobały. Tylko wzory sobie wybrałam inne.

a a propos cen to ja widzialam dzisiaj wlasnie szkafroczek dla dziecka za 200 euro ( to tak niecale 900 PLN) i kocyk cienki dla dzidkow milionerow za 411 euro ( czyli kolo 1500 PLN) :laugh: :laugh: :laugh: a ja kupilam kocyk sliczny mieciutki za 15 PLN - 1000 ( napisze slownie ) tysiac razy taniej :laugh: :laugh: :laugh:
ach byly jeszcze inne cuda, smiac sie tylko mozna ;)

a ja dziś kupiłam sobie wkładki wielorazowe Aventu do mojej mleczarenki. ladnie zrobione ( z koronką od strony stanika co by sie lepiej trzymały ;D) z woreczkiem do prania. 6 szt za 30 zł

a te kocyki to w razie co strach jakby dzidzia nasikała lub nie daj Boże cos wiecej ;) ;D

reklama
Ja również kupiłam sobie wkładki ale z Belli no i są duuże-myślałam że będą mniejsze ale to nic jak zobaczyłam pieluchy Bella(podkłady poporodowe)to dopiero byłam w szoku.Kupiłam 3 paczki i jak to kobieta wyciągnęła z pod lady to myślałam że mi tam kołdrę włożyła ;) ogromniaste to.Powiedzcie mi czy ubranka w rozm 56 są konieczne bo nie mam nic wszystko 62 i nie wiem czy dobrze,może jest coś co koniecznie musi być dobrze przylegające do ciałka?

Do góry