reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Karen masz rację te podkłady sa paskudne. A co do rozmiarów to zależy czy Twojaj dzidzia jest duża, bo moja jest raczej mniejsza więc ja potrzebuję rozmiaru 56.
A dzisiaj kupiliśmy wanienkę.

reklama
duralex kupiliśmy taką zwykłą różową, bo wyboru nie było tylko taka :p
Na kamerkę to moge w kzdej chwili wejść ale musiałabym  wejść an interie i jkoś sie z Tobą zgadać.

Jak chcesz ja jestem w koszulce i gaciach.
Wejdz na chwilkę i pokaz tylko buzię.
Wejdz jak mozesz na pokój MATURA tam nikogo nie ma :p

a ja to niby co ?? księżniczka.. :).. ale coś nie mogę wejść na interię... a żeby tam użyć kam to trzeba mieć stały nick??

reklama
ja teraz dopiero jestem z powrotem...otorz co do tych dziwnych cen.....szlafroczek byl zwykly z froty a kocyk dokladnie taki jak ja kupilam na 15 zetow...no moze obszyty byl wstarzeczka na obwodzie a moz zakonczony jest tala fajna mieciutka nitka....ja nie wiem, pewnie sa ludzie, ktorzy to kupuja, bo po cos takie ceny sa, ale mnie jest serdecznie zal takich ludzi, oni chyba nie maja zadnych marzen i pragnien, jak stac ich na takie rzeczy....acha, i pewnie jak dzidzia posika taki kocyk to kupuja nowy :laugh:

Lindsay jak ponosisz te wkladeczki to napisz jak sie ukladaja i jak sie nosza, chodzi o to, czy sie w nich piersiak nie poci...bede wdzieczna ;)

Do góry