reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

kurcze to ja sobie też musze takie coś kupić,ale to ja powiem mojemu jak dostanie wyplatke,a to już 31 ;D więc będą zakupowe szaleństwa

reklama
ale się teraz wku... łóżeczko które odkupiłam od takiej babki przez kumpele nie nadaje się chyba już do użytku,wygląda jak nowe ale jego stan jest nie stabilny,kołysze się na wszystkie boki jak kołyska,dopiero dzisaij go mój tato rozłożył bo chcieliśmy zmierzyć ile miejsca mamy z babcia przygotować,a tu taka niespodzianka,a jak kupowałam te łóżeczko wyglądało na stabilne,ale ja go nie dotykałam ,to może przez to,tylko spojrzałam na nie i wziełam juz rozłożone do samochodu.no przecież ja jej je rozpier.... na głowie....mój tato spróbuje coś z nim zrobić ,ale prawdopodobnie będe musiała kupić jakieś nowe tanie łóżeczko,no to znów kase trzeba szykować,no przecież jak nic się nie da z nim zrobić to nic mi nie pozostaje :mad:

a ja dziś kupiłam kosmetyki dla Maćka. Wybrałam Nivea. Chusteczki Huggis'y i jedno opakowanie pieluch tej samej firmy. Jakos nie lubię Pampersów.

patrycja, może wytarczy wkręcić jakieś kołeczki żeby je usztywnić albo przykręcić listewki poprzecznie...
szkoda kasy na kolejne łóżeczko...

Lindsay,
Ja kupiłam jedną paczkę huggisów i jedną pampersów new born. Tak na wszelki wypadek. Ola lubiła libero, ale już ich nie ma!

reklama
a ja kupię biedronkowe i jusz :)
dziewczyny na wszystkich forach je chwalą... obrzucają za to błotem pampersiaki i happy :)
chociaż happy ma teraz wesołą reklamke w radio ;D
ale reklamka to nie wszystko...

Do góry