reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hihi, ja mam różówą i błękitną, też z Kubusiem. I taką jedną paskudną, z której bokiem wychodziJolik pisze:A tak oto wygląda moja nowa koszula. Zapewne połowa z Was ma ten jakże popularny i tani model hihihihi
Ja też mam zamiar dziciaczka trzymać w rożku.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
malgosia_76 pisze:Zastanawiam się,
Czy nie powinnam zapisać się oprócz mam z października, do wrześniowych i sierpniowych. Bo kto wie co bedzie, może ja niepotrzebnie miejsce w październiku blokuję??
Małgosia, głupoty wypisujesz, pewnie proszki zadziałały Nic nie blokujesz to po pierwsze. Po drugie - urodzisz jak dziecko będzie gotowe, a po trzecie - nieistotne kiedy nastąpi finał, moim zdaniem to my jesteśmy mamy z października i już! Ja obawiam się, że urodzę w listopadzie (termin na 22.10), a w ogóle jakoś nie czuję się listopadowa..... chociaż lubie listopad, nie powiem...
malgosia_76
Fanka BB :)
Jolik,
Widziałam takie wsciekle różowe z osiołkiem. Koszmar, ale ta jest naprawde ładna i ma normalny kolor! Gdzie kupiłaś? Acha, a jaką ma długość? Bo tą, którą oglądałam wczoraj, była mi do połowy łydki. Co prawda za wysoka to ja nie jestem, ale dziwnie się czułam w takim worku.
Widziałam takie wsciekle różowe z osiołkiem. Koszmar, ale ta jest naprawde ładna i ma normalny kolor! Gdzie kupiłaś? Acha, a jaką ma długość? Bo tą, którą oglądałam wczoraj, była mi do połowy łydki. Co prawda za wysoka to ja nie jestem, ale dziwnie się czułam w takim worku.
Art. 39. 3. W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12, nieprzekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym.
4. Przepis ust. 3 nie dotyczy przewozu dziecka taksówką osobową, pojazdem pogotowia ratunkowego lub Policji.
Art. 45. 2. Kierującemu pojazdem zabrania się: (...) 3) przewożenia pasażera w sposób niezgodny z art. 39, 40 lub 63 ust. 1; 4) przewożenia w foteliku ochronnym dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego wyposażonego w poduszkę powietrzną dla pasażera; 5) przewożenia, poza specjalnym fotelikiem ochronnym dziecka w wieku do 12 lat na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego.
4. Przepis ust. 3 nie dotyczy przewozu dziecka taksówką osobową, pojazdem pogotowia ratunkowego lub Policji.
Art. 45. 2. Kierującemu pojazdem zabrania się: (...) 3) przewożenia pasażera w sposób niezgodny z art. 39, 40 lub 63 ust. 1; 4) przewożenia w foteliku ochronnym dziecka siedzącego tyłem do kierunku jazdy na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego wyposażonego w poduszkę powietrzną dla pasażera; 5) przewożenia, poza specjalnym fotelikiem ochronnym dziecka w wieku do 12 lat na przednim siedzeniu pojazdu samochodowego.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magdusiek -Hihihihihi tak też myślałam. Coś mi się wydaje, że po szpitalu bedziemy wszystkie maszerowały w podobnych koszulach
Malgosiu - ta ma 97 cm długości, a z tą drugą strzeliłaś :-) jest zajeb ... różowa hihihihi ale nie jest z osiołkiem tylko w śpiące na chmurkach księżyce.
Malgosiu - ta ma 97 cm długości, a z tą drugą strzeliłaś :-) jest zajeb ... różowa hihihihi ale nie jest z osiołkiem tylko w śpiące na chmurkach księżyce.
reklama
Teddy
Październikowa mać
Karen, oczywiście, że można... jak masz gondole z adapterem...
ja adaptera nie mam i wogóle samochodu... ale jakoś będę musiała Krasnala dostarczyć do domu... na szczęście ojciec jest taksówkarzem, więc mi problem trochę odpada...
... wypadku po drodze oczywiście się nie spodziewam...
ja adaptera nie mam i wogóle samochodu... ale jakoś będę musiała Krasnala dostarczyć do domu... na szczęście ojciec jest taksówkarzem, więc mi problem trochę odpada...
... wypadku po drodze oczywiście się nie spodziewam...
Podziel się: