reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Pierwszy wózek miał być granatowy (dżinsowy) w realu wygladał fatalnie. Drugi ceglasty rudy (zbyt ciężki po zastanowieniu), wybrany piaskowo-złoty, śliczny do tego waniliowy środek gondoli i waniliowa pościel do gondoli. Potrzeba silna, na czerwony kocyk (jak już wspominałam). ;D

reklama
Ja wozek tak jak pisalam wczesniej bede miec gdy wyjde ze szpitala z dzidzia. Wtedy juz w samym przedpokoju bedzie czekal na mnie.

Tam gdzie ja robię sobie wyprawkę, mam tzw otwarta listę. Dopisuję do listy co mi potrzeba i wszystko to miprzywiozą do domu w II połowie września.

;)hej, jestem tu nowa, ale z przyjemnoscia przegladam od kilku tygodni wasze pogdacuhy. Ja, chcoc termin tez mam na pazdziernik(po 20tym) dopiero teraz poddalam sie zakupowemu szalenstwu. dotada mama i tesciowa przestrzegaly abym tego nie robila. No i poszlam dzisiaj do sklepow i ::) zueplnie sie pogubilam, nie wiem co jest co, co do czego i czy taki rozmiar w jednym skepie to samo co w innym. Na razie moje zakupy skonczyly sie na skarpetkach :-*, ale bede sie musiala jakos przemoc i zabrac za powazniejsze zakupy, chyba w towarzystwie juz jakiejs mamy co mi powie co do czego.

To mnie pocieszylas Ida Ja jeszcze nic nie kupilam, ale za to wiem juz jakie chce lozeczko. Gdy zaczelam przegladac forum to sie zalamalam, ze jestem strasznie do tylu i nic nie mam jeszcze przygotowane (u mnie tez nagonka zebym nie kupowala przed) Moim zdaniem to zabobony i ciemnogrod Teraz juz nie odpuszcze i rusze po wyprawke (tylko co to kaftaniki a co koszulki itp)

reklama
kupiliśmy dziś komodę. nie mogę się powstrzymać, żeby się wam nie pochwalić. ciesę się z niej jak dziecko :) nawet zły humor po starciu z pigułami mi przeszedł!!!

komoda0013vn.jpg

komoda0050fl.jpg

Do góry