reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
ooo i jeszcze tu masz trochę drobnicy ;):

• butelka 250 ml - 2 szt. (plastikowe),
• butelka 125 ml - 2 szt. (plastikowe),
• szczotka do mycia butelek i smoczków,
• smoczek uspokajający (0-3 miesięcy) - 2 szt.
• łańcuszek do smoczka
• smoczek na butelkę do płynów (0-3 miesięcy) - 2 szt. (silikonowe),
• smoczek na butelkę do mleka (0-3 miesięcy) - 2 szt. (silikonowe),
• termoopakowanie na butelkę (termos do butelek),
• 3-4 śliniaczki
• delikatna myjka frotte 2 szt., taka zakładana na dłoń, mydło lepiej się pieni i szybciej myje się brzdąca
• płyn do kąpieli lub mydło natłuszczające, delikatne, bezzapachowe (najlepiej Bambino)
• termometr do wody
• 2 ręczniki kąpielowe z kapturem
• ceratki pod prześcieradełko do łóżeczka i wózeczka
• jednorazowe podkłady do przewijania
...

Frezja już się robi! :police: Więcej nic nie będę wrzucać ;)

Arkadiuszu, zauważ że to tylko drobnica!!! Grubsze rzeczy, jednocześnie droższe, myślę że stworzyłyby kilka razy dłuższą listę :laugh: :laugh:

doxa wiem ale lepie zyc w tej nieswiadomosci. :p na moje szczescie mam wlasny interes i srodki by to wszystko kupic. inaczej bym sie chyba zalamal.

reklama
Do góry