reklama
Doxa
Fanka BB :)
Ewcia ja ostatnio kupowałam pieluszki tetrowe po 1,70zł za sztukę, a flanelowe ... hmm różne są ceny zależy czy chcesz we wzorki, czy gładkie, większe czy mniejsze. Ja kupiłam 3szt w misiaczki i takie tam w rozmiarze podobnym do tetrowych i kosztowały po 4,60zł za sztukę oraz kupiłam 2szt flanelowych z podszytą ceratką (do przewijania na obcym gruncie ) i te kosztowały po 5,50zł
E
ewcia1981
Gość
DOXA dzieki za inf. Wiec nie warto kupowac pieluszej na allegro bo za koszt wysylki mam znow kolejne 3 pieluszki :-)
O dżemie z biedronki słyszałam ale żeby nawet pieluchy z nich robili ;D
Więc może spróbuję? hmmm.
A tetrowe jeśli Ewcia chcesz zakładać to wydaje mi się że 80/80 są najlepsze bo po złożeniu wychodzi fajny trójkąt, mi teściowa kupiła jakieś dziwne i nie da się tego poskładać. W sklepach są po ok 1,59/ 1,70zł A kolorowe flanelowe są po ok 4,5zł ja chcę takie ze dwie tulko po to żeby wytrzeć buzkę albo jako przytulanka na początek, albo do lekarza podłożyć pod maluszka.
Więc może spróbuję? hmmm.
A tetrowe jeśli Ewcia chcesz zakładać to wydaje mi się że 80/80 są najlepsze bo po złożeniu wychodzi fajny trójkąt, mi teściowa kupiła jakieś dziwne i nie da się tego poskładać. W sklepach są po ok 1,59/ 1,70zł A kolorowe flanelowe są po ok 4,5zł ja chcę takie ze dwie tulko po to żeby wytrzeć buzkę albo jako przytulanka na początek, albo do lekarza podłożyć pod maluszka.
Witam ). Ja też już zaznałem co to są wydatki związane z ciążą. Moja ukochana jest w 16 tygodniu i ciągle mi mówi, że jej brakuje tego czy tamtego. Rozumiem ją i wiem, że jest na tyle rozsądną osobą, że nie marnuje pieniędzy. W takim wypadku nie pozostało mi nic innego jak rozbujać jeszcze bardziej firmę i więcej pieniędzy zarabiać. Cóż takie życie, ale jestem bardzo szczęśliwy, ze będę tatą i w ogóle mi to nie przeszkadza. Ona wie lepiej co jest jej potrzebne i co będzie potrzebne maleństwu zwłaszcza, że takie rzeczy sprzedaje. Ma możliwość rozmawiania z mamusiami i uczenia się od nich co jest przydatne a co nie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Cześć Arkadiusz !
Pewnie, że sprawy związane z zakupami pozostaw ukochanej. Dla nas to jest największą frajdą móc coś kupić swojemu maleństwu. Wspomniałeś, że Twoja ukochana zajmuje się sprzedażą może kiedyś wpadnie tu do nas i trochę potrzebnych rad nam udzieli :-) ZAPRASZAMY !
Pewnie, że sprawy związane z zakupami pozostaw ukochanej. Dla nas to jest największą frajdą móc coś kupić swojemu maleństwu. Wspomniałeś, że Twoja ukochana zajmuje się sprzedażą może kiedyś wpadnie tu do nas i trochę potrzebnych rad nam udzieli :-) ZAPRASZAMY !
My mimo tego, ze to nawet nie jest półmetek ciąży to już się zastanawiamy co kupić i jak urządzić pokoik dla dziecka. Trzeba będzie go odmalować, kupić meble, wózek, ciuszki i resztę wyposażenia. Czekam jednak ze wszystkim do chwili kiedy, ciąża będzie bardziej zaawansowana. Nie ma co teraz kupować na wyrost. Słyszałem, że nie powinno się tego robić by nie zapeszać…. Teraz to kupuje ciuchy, bo już się ukochana nie mieści w spodnie i bluzki. Na resztę wyposażenia odkładam już pieniądze by potem o nic się nie martwić. Tak będzie chyba najrozsądniej. Co wy na to?
Myślę że to dobry pomysł bo na raz wszystko kupić to trzeba mieć ok 2500zł tak tu wyliczyłyśmy. A to jeszcze zależy czy się kupuje drogie firmowe wyposażenie czy tańsze. Ja się cieszę że tak wcześnie zaczęłam wszystko skupować bo nie wiem cz dalibyśmy radę teraz kupić wszystko na raz.
reklama
Już mówiłem ukochanej o fajnej stronce jaka znalazłem kiedy ja wiozłem do pracy i sama powiedziała, że będzie tu wpadać i pisać. Myślę, że jej wiedza się przyda bo jest podobno specjalistką od wózków. Fakt faktem, że to wózki Chicco więc są drogie, ale jeśli któraś z pań właśnie tej firmy chce kupić wózek to zapraszam do mnie. Przekaże dalej info.
Podziel się: