reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

wiecie co, ja to sobie w ogole nie wyobrażam, jak taką kołdrą, która i tak jest większa od całego łóżeczka przykrywać dziecko... przecież ono się w tym utopi... ;)
niestety bedzie zima, i czyms przykrywać trzeba... ale coś mam przeczucie, że i tak na poczatku to stanie na samym rożku lub kocyku... :)

co do podusi, to ona jest prawie kompletnie plaska i na tyle duża, że cały berbeć będzie na niej leżał... albo i bez niej...

z tym, że jak dzidzia ma refluks, czy coś takiego, to i tak trzeba cale łóżeczko podnieść z jednej strony... więc w ruch pójdą jakies książki, czy kasety... ;)

reklama
widze efunie, że też wpadłaś w allegrowy szał... :)

ja juz niestety musiałam sobie odpuścić... juz chyba za dużo mam tego wszystkiego... a poza tym kolejne metki do wycinania by mnie zabiły... ;)
tylko jedno ubranko niestety gdzieś się na poczcie zapodziało i nie przyszło do mnie w ogóle... :(

nie nie nie.... ja kupiłam tylko raz body i dziś te rzeczy (śpiochy tylko dlatego, że były za 4 złote od tej samej osoby co zestawik biały). ja mam mnóstwo ciuchów... ale jakoś nie moge sie opanować.

Bolek,

A słyszałaś o tej specjalnej poduszce dla noworodka. Taki klin. Podobno z atestami i w ten sam sposób układaja Maluszka położne na oddziałach noworodkowych, żeby im się lepiej spało, oddychało no i żeby soki żołądkowe krążyły we właściwym miejscu, a nie wyżej.

Efunia,

Uważaj z tym kupowaniem na allegro. We wrześniówkach, dziewczyny natknęły się na oszustki, które najpierw grasowały na naszym forum zbierając ubranka pod pozorem braku funduszy, od chcacych pomóc Forumowiczek, potem wystawiły i sprzedawały za niezłą kasę, a niejakka Melania z Wrześniówek wysłała kasę i tyle tamtą widzieli. Oddała sprawe na policję, ale ponoć bez szans.

aha, no i zestaw rożek+becik+nosidełko kupiłam na allegro... może to rzeczywiście szał jakiś :) tym bardziej, ze rożki nabyłam dwa :) i znów się pytam czy któraś z was nie chce jednego odkupić? sprzedam ten nowy. używany zostawię sobie... jakby co to bardzo chetnie. ten, który chce sprzedać wygląda tak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58985629
w razie czego moge go wystawić na aukcję...

reklama
Do góry