reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
IMG_0467.jpg to ja sie pochwalę zakupami. a więc ten niebieski kocyk w kwiatki jest za 11.99. potem brzoskwiniowe body z długim rękawem była przecena i kupiłam za 3,50 zł!! ale była ostatnia para w neutralnym kolorze. reszta wszystko na dziewczynki, a ja nie wiem co bedę miec. potem niebieskie body z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami za 5.99 zł (chyba ze to inaczej się nazywa nie body) zielona koszuleczka czy kaftanik za 7.99zł no i największy hit to niebieskie koszulki z krótkim rekawkiem za 2,80 zł!! ale były dwie ostatnie. była masa ubranek ale na dziewczynki. różne body za 6,90zł i śpiochy za 9 zł. no i pajace z koszulkami za 9zł. no ale róż. a jak bezie chłop to przecież go nie ubiorę jak laleczkę:-D

a dla siebie zakupiłam tuniczkę i spodnie ciążowe. te małpy spodnie kosztowały 70 zł:wściekła/y:

domikcw to się obłowiłaś z ubrankami dla maluszka, z takimi cenami można szaleć:-)
aniołeczek niestety koszty całej wyprawki powalają, przy pierwszym dziecku tym bardziej:-(ubranka to jeszcze okazyjnie można kupić, ale cała reszta? eh becikowego co najmniej 3 razy zabraknie:angry:

Ceny są masakryczne, dlatego się zastanawiam czy by od przyszłego miesiąca nie zacząć kompletować wyprawki. A jeszcze idę na wesele w październiku i to jako świadkowa a to też nie mały koszt

sylwia to masz wydatek...

u nas wysiadł piec CO i czeka nas wymiana przed zimą- też koszty. Wszystko tylko te pieniądze i pieniądze a becikowe? hmmm jeśli je ktoś dostanie no to fajnie bo przecież zmieniły się przepisy od 2013roku i nie każdy dostanie nawet ten nędzny 1000 zł a dla mnie np to dużo pieniędzy....
Wyprawkę kompletuję powoli juz od dawna własnie zeby zaoszczędzić na kosztach i szukać okazji cenowych

jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowę :) ale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia:wściekła/y: i tym razem nic do portfela nie wpadnie:angry:

jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowę :) ale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia:wściekła/y: i tym razem nic do portfela nie wpadnie:angry:

My niestety z mężulkiem też się zgapiliśmy i kasa na przeleci koło nosa:wściekła/y:

reklama
Do góry