reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Zapomniałam o fakcie że w zimę dłużej rzeczy schną, chociaż z drugiej strony są małe ehh dobrze że mam duży kaloryfer
anioleczek12341
zaczynają mnie przerażać te wszystkie ceny!!! masakra teraz do mojej listy podopisywałam ceny i zaczynam się podłamywać... skąd tyle pieniędzy?
domikcw
to ja sie pochwalę zakupami. a więc ten niebieski kocyk w kwiatki jest za 11.99. potem brzoskwiniowe body z długim rękawem była przecena i kupiłam za 3,50 zł!! ale była ostatnia para w neutralnym kolorze. reszta wszystko na dziewczynki, a ja nie wiem co bedę miec. potem niebieskie body z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami za 5.99 zł (chyba ze to inaczej się nazywa nie body) zielona koszuleczka czy kaftanik za 7.99zł no i największy hit to niebieskie koszulki z krótkim rekawkiem za 2,80 zł!! ale były dwie ostatnie. była masa ubranek ale na dziewczynki. różne body za 6,90zł i śpiochy za 9 zł. no i pajace z koszulkami za 9zł. no ale róż. a jak bezie chłop to przecież go nie ubiorę jak laleczkę
a dla siebie zakupiłam tuniczkę i spodnie ciążowe. te małpy spodnie kosztowały 70 zł
a dla siebie zakupiłam tuniczkę i spodnie ciążowe. te małpy spodnie kosztowały 70 zł
patik80
domikcw to się obłowiłaś z ubrankami dla maluszka, z takimi cenami można szaleć:-)
aniołeczek niestety koszty całej wyprawki powalają, przy pierwszym dziecku tym bardziej:-(ubranka to jeszcze okazyjnie można kupić, ale cała reszta? eh becikowego co najmniej 3 razy zabraknie
aniołeczek niestety koszty całej wyprawki powalają, przy pierwszym dziecku tym bardziej:-(ubranka to jeszcze okazyjnie można kupić, ale cała reszta? eh becikowego co najmniej 3 razy zabraknie
sylwia_m18
Ceny są masakryczne, dlatego się zastanawiam czy by od przyszłego miesiąca nie zacząć kompletować wyprawki. A jeszcze idę na wesele w październiku i to jako świadkowa a to też nie mały koszt
anioleczek12341
sylwia to masz wydatek...
u nas wysiadł piec CO i czeka nas wymiana przed zimą- też koszty. Wszystko tylko te pieniądze i pieniądze a becikowe? hmmm jeśli je ktoś dostanie no to fajnie bo przecież zmieniły się przepisy od 2013roku i nie każdy dostanie nawet ten nędzny 1000 zł a dla mnie np to dużo pieniędzy....
Wyprawkę kompletuję powoli juz od dawna własnie zeby zaoszczędzić na kosztach i szukać okazji cenowych
u nas wysiadł piec CO i czeka nas wymiana przed zimą- też koszty. Wszystko tylko te pieniądze i pieniądze a becikowe? hmmm jeśli je ktoś dostanie no to fajnie bo przecież zmieniły się przepisy od 2013roku i nie każdy dostanie nawet ten nędzny 1000 zł a dla mnie np to dużo pieniędzy....
Wyprawkę kompletuję powoli juz od dawna własnie zeby zaoszczędzić na kosztach i szukać okazji cenowych
kasiadz
jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowę ale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia i tym razem nic do portfela nie wpadnie
jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowę ale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia i tym razem nic do portfela nie wpadnie
My niestety z mężulkiem też się zgapiliśmy i kasa na przeleci koło nosa
reklama
sylwia_m18
My na szczęście oboje jesteśmy ubezpieczeni, tylko że becikowe itp powinno być przed rozwiązaniem wtedy przecież najwięcej wydatków