reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

Witam. Nie wiem czy o tym była tu mowa czy nie, ale co myślicie o pasach poprodowych? i jaki byście polieciły, jestem 5 tygodni po cc i brzuszek nadal taki jakis dziwny :/

reklama
Była mowa. Pasy odradzamy. Na jakieś wyjście, żeby zamaskować - ok. Na codzień lepiej bez, niech mięśnie normalnie pracują, szybciej dojdą do normy.

Andżelika Megami dobrze pisze. Z tymi pasami to jak z opaska elastyczną na kolano np jak najmniej nosić bo mięśnie zamiast pracować się rozleniwiają bo w przypadku mięśni brzucha to jest tak ze one trzymają kręgosłup im mocniejsze tym lepiej się trzyma a jak założysz pas to mięśnie nic nie muszą trzymać bo pas robi to za nue i mięśnie wiotczeją a w efekcie źle to wpływa na kręgosłup bo boli, coś może wyskakuwac przeskakieac i znów pas się zakłada i tak w kółko. Lepiej porobić trochę brzuszków i wszystko będzie super :)

Kocham buga miłością wielką, sam praktycznie jeżdzi, wpakowałam się nim na trawe i śnieg (jak jeszcze był śnieg) nie ma problemu pięknie jechał ... ma pare wad oczywiście ... np to że z gondolą wcale nie tak super się podbija, rączka mogłaby być skórzana no i kosz na zakupy z gondolą to porażka ... ale tak uwielbiamy spacery <3 amortyzacja rewelacja i cała reszta też :tak::-D

to super :tak::tak:
moj kosz na zakupy to raczej kosz na folię przeciwdeszczową i soczek młodego. ale dokupiłam torbę XL z joolza, więc przy spacerówce będzie już lepiej ;-)

Zdecydowanie na NIE- wkładki laktacyjne Canapol. Tragedia. Zabijają się w jedną wielka gule.
Za to HOT- wkładki Johnsona. Super. Nic się nie odksztalca j fajnie chłoną.

Jezyk zgadzam się w 100000%! Canpol dno totalne, Johnsona dziś idę kupić to zobaczymy a teraz kończę opakowanie rossmannowskich i są super tylko klej mają z du.py ale tak poza tym canpol przy nich to złooooo. No i cena babydream bardzo ładna :D

reklama
Do góry