reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

reklama
Johnsona cena powala, ale są mega wydajne. Tych tańszych musiałam używać więcej, więc na jedno wychodzi, a do tego przeciekały. Johnson jest profilowany więc nawet nie przyklejam :-D Nic nie przecieka, a fontanny to ja mam... Teraz to nawet nie zamierzam innych testować.

zgadzam się z jezyk i Megami. ja też ich nawet nie kleję, bo się same trzymają w staniku.

jednak u mnie na razie nie było jakiegoś mega zalania. ale z poprzedniego okresu eksploatacji (z młodym) pamiętam, że nawet nocne wielkie zalania te wkładki przetrwały.

U mnie potoki straszne... Jak zostawię odpiętą miseczkę i mi się cyc wysunie (ten, którym akurat nie karmię), to podczas karmienia mam caluteńkie ciuchy zalane, WSZYSTKO mokre...

Jezyk te z rossmanna za 5,50 :D mi na cały dzień starcza a też leci a dziś po nocy tzn o 11 jak wstałam to były mokrusienkie ale nic nie przecieklo nie zdefirmowaly się i nie pozbijaly w takie grudy jak ten durny canpol

reklama
Dziewczyny wiecie coś o butelkach z rosmanna tych babydream?zasstanawiam sie nad kupnem bo maja fajny smoczek,Jagoda tylko taki akceotuje.wygladaja fajnie ale sie waham.

Do góry