reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

Na razie nie kupuję ochraniacza na łózeczko. Wolę zeby dzidzia miała przepływ powietrza no i żebym z mojego łozka go widziała. Jak bedzie ruchliwy to do kupię wtedy.

reklama
A dlaczego ma nie mieć przepływu powietrza? Przecież nie jest to zamknięta buda tylko ciężkie osłonki na boki całe łóżeczko jest odkryte i powietrza do bólu

Ja jak już pisałam mam amerykańską pościel i byłam z niej bardzo zadowolona. Najważniejsze dla mnie aby ochraniacz na łóżeczko był dookoła bo potem dzieciaczek się kręci po całym łóżeczku.

Ja tym razem nie kupuje, bo będziemy mieć łóżeczko turystyczne, ale przy Nikoli i Tymku miałam i żadne z powietrzem nie miało problemu ;)

ja mam cały "zestaw" pościelowy jeszcze po chłopcach,ale jak wspominałam oni prawie nie spali w łóżeczku,a teraz mam turystyczne łóżeczko,a ochraniacze i resztę używać będę na początku w kołysce,więc się nie zmarnują;-)

A ja taka pościel jak wymyśliłam musze sobie uszyć bo sama kołdra i poszewka bez ochraniaczy około 300zl :/ a to przesada!!! A ja za firmę płacić nie będę więc się trochę będę musiała pobawić :p

reklama
przypomniało mi się, że u nas dobrym zakupem okazała się też poduszka klin do łóżeczka dla noworodka i niemowlaka. młody ulewał, więc tym bardziej się sprawdziła.

Do góry