reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe Hot or Not - czyli co polecamy i co odradzamy

reklama
Na tym wątku chyba nie bylo z resztą nie wiem bo nie czytam wszystkiego od a do z z braku czasu. Może akurat mój wpis komuś przypomniał że mu tego brakuje.

p.s.Temat inhalatora wciąz wałkujecie

Ostatnia edycja:
ja tak samo jak Nulini! dla siebie tantum rosa i do pępka octenisept. stosowałam taki zestaw, więc sprawdzone na własnej skórze ;-) jeszcze do przemywania krocza używałam szarego mydła. po zagojeniu rany oczywiście przeszłam na płyn do higieny intymnej. ale nie wiem, czy tym razem też kupię szare mydło. jest to jednak kolejna rzecz więcej do torby no i średnio wygodne do stosowania.

W szpitalu używałam płynu lactacyd ale ja byłam dobę i wracałam do domu. Jak mi przyjdzie dłużej być w szpitalu to mąż przywiezie mi tantum rose.

Doggi, a ja nawet nie wiem czemu używałam tego mydła. no gdzieś wyczytałam przed porodem i kupiłam. ciężko powiedzieć, czy coś pomogło. na pewno nie zaszkodziło. ale ja po każdym siku i kąpieli również tantum rosa lałam, więc pewnie w większym stopniu ten specyfik pomógł ;-)

No to ja tak octanisept używałam bo to mi położna poleciła bo niby po octanisept szybciej się goi no i u mnie zahoilo się expressowo

reklama
Do góry