reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

fajniutkie te wszytskie zabawki wasze , co do prezentow to ja ogolnie mam pustke i sama nie wiem co kupic pod choinke kuie dziadkowie rowerek chca kupic to chcialam sanki wiec oni ze oni sanki na mikioolaja chca a rowerek pod choinke wiec zostalam bez pomyslu ... doradzcie cos bo czas leci a ja jestem zielona moze wy jakies sprawdzone zabawki fajne macie albo pomysly

reklama
Młoda mamusiu, ja mogę Ci napisać, co już Natalce kupiłam, ale Ty masz synka, więc część zabawek jest nieaktulna.
Kupiłam Natce lalkę Agatkę. Choć jest na nią trochę za mała, to nie mogłam się oprzeć, bo była taka ładna, a w przyszłym roku to juz pewnie bedzie ją ze sobą targać (albo ja), a jeśli nie, to troche na nią poczeka. Kupiłąm teraz, bo chcę uniknąc wyczerpania zapasów (ale chyba w XXI wieku nie jest to możliwe:sorry2::cool2::-p) oraz kolejek i tego przedświątecznego halasu. Nie bardzo wiedziałam, co kupić, bo nasze dzieci z grzechotek i tym podobnych wyrastają, a lalka będzie na potem, no i chciałam, by na pierwszą w życiu Gwiazdkę Nata dostała właśnie lalkę :tak:;-):tak:(podobno ja też dostałam, mama mi mówiła).
Oprócz tego kupiłam książkę - baśnie, ale chyba dam jej na Mikołaja. No i na pewno na Gwiazdkę taki miernik do wzrostu, ale z 5 ramkami na fotki, to taka długa miara, a na samej górze ma głowę pieska. Jest z miękkiego materiału. Zrobię foto i wkleję, to zobaczycie. Chcemy Natalce urządzać pokój, więc myślę, że się przyda.
Chciałam jeszcze kupić jakąś zabawkę interaktywną. Myślę, że Twemu synkowi mógłby się taki prezent spodobać. Aneta gdzieś tu wkleiła link do takiej zabawki, co ja ją mam i Natalce się spodobała, często się przy niej bawi. No i poszukam jeszcze tych wielkich puzzli do układania np. maty na podlodze. Chyba M_ktosia ma takie coś. No i standardowo będzie jakiś ciuszek, bo to i tak się przyda.
No, trochę tego jest, ale w końcu raz w życiu są pierwsze święta. Chcę, żeby były niezapomniane.
A moja mama chce kupić rowerek, który z przodu ma dodatkowo grający panel, no i z tyłu rączkę do sterowania. To miał być mój pomysł, ale skoro ma być od babci, więc ja kupię to, co napisałam.

Psiu bardzo fajne pomysly na prezenty :tak:my moze tez kupimy Basnie kolejna czesc bo jedna juz dostal Nikodemek od dziadkow :tak:
Jakas zabaweczke edukacyjna no i caly czas myslimy co jeszcze...

Młoda mamusiu, ja mogę Ci napisać, co już Natalce kupiłam, ale Ty masz synka, więc część zabawek jest nieaktulna.
Kupiłam Natce lalkę Agatkę.(...).

podobno dla chlopcow lalki to bardzo odpowiednie zabawki :tak:

tez juz mysle o zabawkach do nauki chodzenia, juz jeden wozek-popychacz mamy, ale jeszcze za wczesnie, mala moze sie przewrocic :dry:
u mnie sie kolka dokreca aby sie nie krecily, wtedy dziecku latwiej :tak:

malutka moja jeszcze nie ma zadnej lalki, ja tez chce i domek dla lalek i wszystko wszystko, ale bede miala zabawe niedlugo :-D:-)
mamy za to konikow kilka malych gumowych to troche jak laleczki

i mala teraz uwielbia sie bawic kuchennymi rzeczami, talerzykami plastikowymi, lyzkami, buteleczkami i kubeczkami :sorry2: wiec moze taki zestaw ala- herbatka u tadka :-D by sie przydal, ach swiat dziecka jest bossski :-)

w sobote zakupilismy fotelik samochodowy...Igorek siedzi jak lord i jest lekko zdziwiony co sie dzieje za oknem jak jedziemy:tak:...chyba mu sie spodobalo bo jak autko staje jest dziki wrzask hahah

anetko zakupilismy coneco ten co kiedys pokazywalam...kolor jak na tym rysunku bo pasuje do czarnej tapicerki hihihi

FOTELIK SAMOCHODOWY ZENITH CONECO+$$SUPER BONUSY$$

mierzylismy chyba z 8 innych ale ten jest o tyle fajny ze ma duze siedzisko i jak dziecko podrosnie mozna przypinac pasami z samochodu a te z fotelika wypinamy...i jest rozkladany do pozycji pollezacej .......w pierwszej wersji maial myc maxi cosi
Fotelik Maxi Cosi Tobi + Pilot GRATIS !!! Wawa !!!

ale jak wsadzialm Igora to pasy w foteliku musielismy przepiac na 3 czyli ostatni poziom regulacji....wiec kiszka ...znow za jakis czas fotelik do wymiany......kupujac foteik trzeba wsadzic dziecko do nigo i samemu sprawdzic .. ....i zauwazylam ze ceny w sklepach sa takie sama jak na allegro czy w sklepach wysylkowych

My tez jesteśmy na etapie szukania nowego fotelika dla Adasia.
A teraz trochę z innej beczki - wczoraj m. kupił małemu ... ubranko Mikołaja - taki fajny śpioch i czapka:)) Jutro zrobię zdjęcie i wkleję.

My już fotelik mamy. Fotki też zrobiłam, muszę tylko na kompa wrzucić. Jestem z niego zadowolona.
Aniu, pokaż szybko ten strój, ja tez o czymś podobnym myślałam, szczególnie o czapce, może uda mi się coś takiego kupić.

reklama
my tez musimy kupic fotelik
a wy jaki macie Pysiu?
Smart a ten Coneco solidny itd? bo cena wyglada calkiem sensownie w porownaniu z innymi

Do góry