reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Szmina - alez to prezent pod choinke, tyle, ze mnie w DE do swiat nie bedzie, wiec mielismy tylko ten weekend na pokupowanie prezenciow :tak:

reklama
SAMI - fajne butki
AMORECZKU - no prezencik wypasiony:tak::-) Ja z takimi zabawkami to sobie odpuszczam...nie wiem czy cos sie zmieni w zachowaniu Kubali....ale on by w tym nie wysiedzial ani minuty.....za to pewnie ciagnał i pchalby po calym mieszkaniu:-D
A pytalas o tę zabawke ktora kupila PYSIA i ja...
To bylo BABY GYM DUO...wklejam Ci linka z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245742119
Tylko powiem szczerze ze odkad maly sie przemieszcza juz nei zwraca takiej uwagi na tą zabawke....owszemczasem sie pobawi ale pare minut i tyle.....:sorry2:
SMART - nezla bryka:-)

Madziallenko, super ten pchacz, szczerze mówiąc, też myslałam o czymś takim :tak::-D:tak:.
Niczka, ten muzyczny ocean to całkiem podobny do tej zabawki, co mamy taką samą z Anetą. Natalia uwielbia się przy tym bawić, tylko, że kiedyś leżała przy tym na plecach lub na brzuchu, a teraz też na brzuchu leży, ale zamiast na plecach, to (nie zmieniając pozycji zabawki, tak jakby na plecach leżała) siedzi przy niej, i też jest super:tak::-);-).
A ja jestem tradycyjna i chcę kupić Natalce na pierwszą Gwiazdkę lalkę:laugh2::tak::-). No i jeszcze kilka innych prezentów, jakieś ksiażeczki, które będziemy jej czytać no i poszukam jeszcze czegoś w necie. Ale lalka będzie na bank.:laugh2::laugh2::laugh2:

a ja zla jestem na siebie:no::wściekła/y:mialam w planie kupic Emilci buciki na zime no i wybralam sobie takie co 20 E kosztowaly ale jeszcze wstapilam do innego sklepu i znalazlam tansze i to sporo bo za 8 przymierzylismy i razem z M stwierdzilismy ze sa git ze pasuja i ze bierzemy:tak:cieszylam sie bardzo bo skoro tanie buciki to moge jszczom cos kupic :tak:a dzisiaj wkladam nozke zawiazuje,podnosze Emilke a bucik:szok:spadl...nawet zawizany sie nie trzyma po prostu za nisko sie go wiaze no i jutro kupie tamte drozsze...dobrze mi tak bo na dziecku zaoszczedzic chcialam ale ma to i swoje dobre strony bo bedzie miala Emilka jak na prawdziwa kobiete przystalo 2 pary kozaczkow...
jutro wkleje foty...

Szmina, przeciez, tu w Niemczech masz 2 tygodnie na zwrot, bez podania przyczyny!!! jesli nie pasuja to oddaj i tyle, szkoda kaski, co z tego ze to tylko lub az 8 euro...

Anetko dziekuje za info!!!! hmmm teraz nie wiem co robic, bo wciaz licze ze Dawid lada dzien bedzie raczkowal i jesli ma sie ta zabawka nie intersowac to szkoda kupowac... hmmm popatrze w PL moze cos innego znajde ;-)

reklama
amoreczku wiem wiem tylko ze ja wywalilam i paragon no i metke czy cos zerwalam z butkow...a za te 8 yro to mi sie nie chce do miasta pedzic,nozia podrosnie za miesiac i beda git...zimy u nas niet wiec jest szansa ze w marcu przyjdzie:tak: to butki beda jak ulala:-)
aneta moi rodzice tez taka zabawke dla wnusi kupili i dopiero za 2 tyg ja dostane no i mowisz ze sie znudzi szybko:confused:a moze to chlopcy tylko tacy zadni wrazen i szukaja ciagle cos nowego a Emilcia bedzie sie bawic:blink:jak nie ona to ja tiaa

Do góry