reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakup wózka ????

reklama
A ja zupełnie nie wiem jaki wózek kupić ...
Mam jakoś za duże wymagania chyba ;)

Co byście doradziły >?????

No własnie sie zastanawiam czy bez takiego da sie obyc ;) Biorac pod uwage ze ja mam wozek caly czas w aucie , ktore niby jest duze ale bagaznik ma bardzo maly :/

Jak jzu kiedys wspominalam, jakis rok temu (jak zwykle z mega wyprzedzeniam) kupilam dla Jasia wozek spacerowy - parasolke
Wózki "parasolki" - Wózek spacerowy parasolka Deltim Delti MOUSE Sklep internetowy firmy CW-P

No i chcialam na Wielkanoc (jade pociagiem ponad 7 godzin sama z Jasiem) go zabrac... Ale Jasiek za cholere nie chce w ni msiedziec... Wyjelam go dzis zeby pokazac mezowi :-D No i Jas bardzo zainteresowany prowadzeniem go (fajnei sie prowadzi bo jest lekki) no ale usiasc nie chcial za cholere :-(
Jasne ze moge go sprzedac (jest nowy) ale moze jakos Jas przywyknie - jak myslicie?????:confused::confused::confused::confused:

A ja teraz poważnie dumam nad zakupem Quinny Zapp używanego. Z Jankiem Emma sprawiła nam się super, jakieś zakupy czy lekarz to myk na stelaż adapter i fotelik. No ale z 2 jest gorzej. Nawet jak jesteśmy oboje to nie jest łatwo, bo tu Janek, tu tusiek tu stelaż na który trzeba założyc koła, tu wielka torba z ich rzeczami, tu Janek marudzi bo on chce już wyjśc, tu Tusiek ryczy bo on chce jechac, tu ten wielki grzmot do rozstawienia (niby jedną ręką, ale najpierw trzeba go wyjąc). Ja sobie nie wyobrażam, żebym miała sama sobie z tym poradzic. ten Zapp na oko jest lekki i składa się ślicznie, no i mozna przez adaptery (takie małe) wsadzic w niego fotelik.
No a najmniej fajne jest pakowanie się przed wyjazdem, kiedy trzeba gondolke bedacą w domu rozkładac, żeby stelaz wziąśc. Też jutro bedziemy kombinowac z tym.

Mysz, może Jaś ie przywykł do takiej zwykłej spacerówki, a może mu jest za ciasno. Ja też ponieważ na zimę przeprosilam się z cięzką spacerówką, bo mi wygodniej a jemu cieplej, to teraz za chiny nie chce mi siadac do zwykłes spacerówki, pręży się i nie idzie go posadzić, może mu za ciasno w kurteczce, latem siedział bez problemów.

reklama
Ewitka- sadzalismy Jasia w domu ubranego w spodnie i bluzke...

Dzis bylismy w sklepie poogladac ewentualne inne wozki ale tragedia...

Oczywiscie wszystkei parasolki sa do 15kg (Jas jzu ma 15 :-D), z ewentualnym obciazeniem dodatkowym rownym 3kg moze byc 18kg w sumie.
Ale te wozki wydaja mi sie jakies takie masywne - taki to jzu mam...:no:
chcialam leciutenka parasolke bo Jas lubi juz chodzic na spacerach, ackzolwiek jak jest zmeczony to wtedy siada. Te najbardziej leciutenkie (dokladnie jeden) to sa jakies takie rachityczne :dry:
ORYGINALNY WOZEK CHICCO CT 0.6 LIGHT FUEGO !!! (571086391) - Aukcje internetowe Allegro

To jzu ten nasz wyglada nieco solidniej...

znalazlam jeden na Allegro ktory jest teoretycznie do 20kg
http://www.allegro.pl/item577761428_parasolka_joker_coneco_upominek_gratisy_lekka.html

no ale sama jzu nei wiem...

Sprzedac tamten i kupic ten?????

Ostatnia edycja:
Do góry