reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

U nas jak juz nie ma mowy o x-landerze, to bralismy pod uwage Volanta z 4 kolami , przez moment Roana (duza i wygodna gondola - moze byc to plusem, ale i minusem jesli chodzi o upchniecie jej do auta..., w sumie to waga tego wozka tez nie jest ogromna, sklada sie tak jak inne wozki - ani latwo, ani trudno...) no a obecnie krazymy wokol uzywanego Mutsy ;-)

Myszko - a dlaczego nie ma mowy o x landerze ?? bo jakoś mnie to omineło chyba ... :confused:

reklama
martka - jak go jeszcze gdzies dostaniesz to mozesz ise uwazac za szczesciare :-D Napisalam w tym watku o tym, ze ledwo sie pojawila nowa seria (z 2007 roku) to juz ich nie ma :-D
Maja byc pod koniec kwietnia w oszalamiajacej ilosci po 2 sztuki na kazdy sklep (o ile dobrze pojdzie) :-D No i my juz zrezygnowalismy.
Mamy cos innego, ale nie chce zapeszac i napisze Wam jak juz bedzie u nas w domu stal ;-)

Mysz - ciekawa jestem co w końcu wybraliście :tak: ;-) . Jak tylko pojazd będzie stał w domu to się pochwal :tak:. Poczekamy :laugh2:

Martka - ja mam Drivera 3XL i kosz wcale się nie powyciągał :no: (używałam go przez rok dla Maciusia ;-) ). Wg w wersji 4XL kiepskie jest mocowanie kosza na zakupy (przypinany jest na rzepy, które portafią się odpiąć :baffled: - to zdarzyło się nie raz siostrze mojego szwagra).
Na szczęście w wersji 3XL kosz mocowany jest na zatrzaski :tak: i takie zdarzenia są mi obce :-) :tak: .
No chyba, że w nowych wersjach zostało coś zmienione :dry:

Martka moskietiera nie jest absolutnie niezbędna, ja doskonale obywałam się bez niej używając pieluszki jak mała spała, zresztą można dokupić ją w większości sklepów za niewielkie pieniądze, ok 10 zł.Sorki za wtręt ale tak mi się ciągle rzuca w oczy, że dyskwalifikujesz wózek właśnie ze względu na brak tego drobiazgu. W zimę większym problemem jest brak pokrowca, czy folii przeciwdeszczowej niż moskitiery.

Martka moskietiera nie jest absolutnie niezbędna, ja doskonale obywałam się bez niej używając pieluszki jak mała spała, zresztą można dokupić ją w większości sklepów za niewielkie pieniądze, ok 10 zł.Sorki za wtręt ale tak mi się ciągle rzuca w oczy, że dyskwalifikujesz wózek właśnie ze względu na brak tego drobiazgu. W zimę większym problemem jest brak pokrowca, czy folii przeciwdeszczowej niż moskitiery.

miałam na myśli własnie pokrowiec do wersji spacerowej bo jest tylko śpiworek, a właśnie żle nazwałam go:-)

reklama
Ja w ogole nie mysle o moskitierze i w wozku, ktory juz dzis bedzie stal u mnie w mieszkaniu ;-) wiem ze moskitiery nie bedzie na pewno.
Agask ma racje ze najwazniejszy jest pokrowiec na nozki w wersji spacerowej, zwlaszcza ze nasze dzieci juz w spacerowce chyba beda zima, chyba ze ktoras kupila wozek z duza gondola (np.roana) i w takim wozku dziecko moze jeszcze do marca przejezdzic (wg pewnego sprzedawcy ;-))

Do góry