reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

Dziewczyny czy wiecie coś na temat wózka Sawex Magical 4X ?Przeglądałam dziś internet i się natknęłam na coś takiego, ale nic nie wiem na jego temat.

reklama
Ja byłam zainteresowana sawexem magicalem 4x ale tez widzialam go tylko w necie. Fajnie się zapowiada i cena też jest korzystna jak na wózek wielofunkcyjny i to jeszcze ze skrętnymi kołami. Jednak u mnie w mieście nie można go nigdzie zobaczyć a nie dotarłam do dystrybutorów gdzieś w pobliżu :baffled: producent jest z częstochowy i pewnie w tych okolicach najszybciej mozna go obejrzec :-( ale w necie i z opisow to naprawde ciekawy wózeczek :happy:

Brałam go pod uwagę (Sawex), ale jakoś nie mogłam znaleźć wersji kolorystycznej dla siebie. No i też nigdzie go nie widziałam w realu.
A mnie się też plany wózkowe pokrzyżowały, bo dowiedziałam sie wczoraj, że podobno firma, w której chciałam zamówić wózek, przestała robić wersje kolorystyczne na zamówienie, no i mam znowu problem.
Powrócił temat Deltima fokusa.

cześć dziewczymy mi wybór wózka spać nie daje, w sumie bardzo długo przystawalam na Drver 4xl, gondola jest ok ale wrsja spacerowa jakac wydaje mi sie uboka no i widzialam kilka tych wózk,ów i mają powyciągane kosze na zakupy tzn. ciągną się po ziemi i zbyt dobrze to nie wygląda jak na wózek za tą cene. Teraz zastanawiam się nad Twisterem Baby smile albo Atlantica Baby Desing sa bardzo podobne tylko widzialam że anlantik w wersji spacerowej ma tylko śpiworek a brak moskitery czy jak to nazwać i zastanawiam sie czy pasuje ta od gondolki

Jak tak Was czytam to strasznie się cieszę, że mam już wózek zakupiony :-D Ja weszłam poprostu do komisu, pooglądałam, podyśdałam i wybrałam - sama byłam w szoku, że tak szybko mi poszło ;-)

ewula ja właśnie sią zastanawiałam nad kupnem tego wozka. wygląda podobnie do implasta drivera, ale jest tańszy i lżejszy. u mnie w bydgoszczy niestety nie ma tych wózkow, ale sa na allegro. gdybym miala możliwosc na zywo go wyprobowac kupiłabym go. a tak to jeździłam mikado oxfordem i jak na razie to ten kupię, one są całkiem do siebie podobne. chyba, ze będzie co fajniejszego.

A u mnie problemow z wyborem wozka ciag dalszy... :oo: :oo: :oo:
Juz obydwoje z mezem jestesmy cali oglupiali :-D
Pan w sklepie polecal nam dla odmiany wozek Roan (model Marita) - spedzilismy przy nim pol godziny bujaja co, rozkladajac, skladajac i w ogole ogladajac na dziesiata strone... Podziekowalismy i wrocilismy do sklepu "Mama i ja" gdzie pani z kolei zachwalala nam wozek firmy Teutonia (ale sie nam nie spodobal) no i caly czas nam oko uciekalo w strone Mutsy :-D Glownie ze wzgledu na latwosc montazu i demontazu... Caly czas siedzimy na Allegro zerkajac na aukcje tych wozkow i jak juz dochodizmy do wniosku ze go chcemy to sie okazuje ze ludzie sporo za nie sobie zycza, wiec sie zastanawiamy czy warto...:confused: :confused: :confused:

Jestesmy nienormalni... Ale to u nas w sumie jzu standard, bo z kupnem niemal kazdej rzeczy mamy problemy :-D

... jeździłam mikado oxfordem i jak na razie to ten kupię, one są całkiem do siebie podobne. chyba, ze będzie co fajniejszego.
Szerlocku a mówisz o wersji 4-kołowej, czy tej z podwójnym przednim kołem? I co mam rozumieć, ze nim jeździłaś? W terenie? Jak się sprawuje na krawężnikach itp. Pytam się, bo bardzo poważnie zastanawiam się nad tym wózkiem, tylko nadal nie wiem którą wersję.

ewitka ja mam zamiar kupić ten z podwójnym przednim kólkiem, czyli trójkołowiec:-D . pod krawężniki podjeżdża się bardzo komfortowo, wózek jest miękki, stabilny, bo ma koła z tyłu pod skosem lekkim, ale...no własnie. nie wiem jak on będzie jeździł zimą:). tego niestety nie da się sprawdzić teraz :-) i boję się zeby nie był to problem. a poza tym jest drugie ale.. ostatnio na ulicach częściej widzę atlantic baby design ten z 4 kołami, kolor zielony rewelacja. a ty co myslisz

reklama
No a ja już śnię po nocach o wózkach. :wściekła/y: JAk nie znajdę nigdzie w realu sawexa to se go daruję. :tak: Poczekam do połowy kwietnia może dowiozą Atlantiki w innych kolorach. Bo to był w sumie pierwszy wózek ,który rzucił nam się z mężem w oko jak tylko weszliśmy do sklepu. (A pierwszy wybór jest prawdopodobnie najlepszy).
I chodzi mi jeszcze po głowie ten nieszczęsny Alu Sprint Mikrusa:tak: , co to niby mu się stelaż łamie :szok: (wyczytałam na forum). Choć wszędzie teraz piszą nowa kolekcja 2007 z nowym stelażem aluminiowo-stalowym. Czyżby mocniejszy?
Czy któraś z Was nie wie przypadkiem czy w tych starszych to konstrukcja była aluminiowa tylko?????
Bo gdybym miała pewność że mi się nie połamie, to bym miała problem z głowy i wózek był by kupiony!!!!

Do góry