reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakończenie karmienia

reklama
Odstawilam Majeczke dwa tygodnie temu po pierwszych urodzinkach. Zupelnie bezbolesnie z dnia na dzien, bez histerii i obolalych piersi.:-)
Niestety teraz Majka pije 3 razy w nocy mleczko z butelki, moze ktoras z Was zna sposob zeby ja tego oduczyc, bo 4 letni syn kolezanki dalej wstaje na mleczko:szok: :confused:

Gratuluję Misiako i mam nadzieję, że Maja jednak nie pójdzie w ślady tego kolegi:-)
Nic Ci nie poradzę, bo ten krok dopiero przed nami.

Misiako Majeczko gratulacje!
pieknie sie Majeczka odstawila, modelowo
a co do odstawiania od nocnej butelki to wczoraj w superniani odstawiali blizniaczki od nocnego butelkowania
musze sobie obejrzec powtorke, bo na tym fragmencie musialam bardziej skoncentrowac sie na Milence

Gratulacje Misiako tobie i Majeczce :-)

Tez ogladalam supernianie poszlo jak po masle :-) Poprostu nie dala wieczorem butli tylko wode i dziewczyny nie marudzily i poszly spac. Dzien wczesniej im tylko wytlumaczyla,z e zabierze butle ale da cos w zamian no i dala miseczki i niekapki :-) Ale ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na odstawienie. Poczekam troszke.

Misiako i Majeczka super ze bezbolesnie przeszlyscie odstawianie cycunia.:-)

U nas problem jest w tym ze Jula nie pija z butli a i mleczko jej nie smakuje dlatego cycoli tylko w nocy 1lub 2 razy.Jak sie budzi to widac ze glodna a przeciez nie bedziemy siadac do krzeselka i karmic lyzeczka:-(
Martusia nie ogladalam niani ale moze powtorke uda mi sie zlapac w tv.a ile mialy latek te dzieciaczki?

reklama
dzieki Martusia tylko ze one chyba zrozumialy co im sie powiedzialo w takim razie a nasze malenstwa zrozumieja..hmmm...chyba nie..moga jedynie doswiadczyc na wlasnej skorze:-(

Do góry