reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakończenie karmienia

Dziekujemy za gratulacje:-)

Ogladalam wczorajszy odcinek niani, ale niestety nie sadze zeby Majka zrozumiala o co mi chodzi:confused:
bede probowala dzisiaj z woda jak sie pierwszy raz obudzi, lekarka sugerowala zeby byla z glukoza, ale ze wzgledu na zebole zaryzykuje bez:tak:
Zycze Wam rowniez takiego samoistnego odstawienia:-)

reklama
jeszcze ja jestem mama cycolina... mój mały "cycu" nie bardzo chce przyjmować cokolwiek innego poza cycem... Zasypianie oczywiście przy cycu i pobudka przy cycu. W nocy tak ze 3-4 razy musi sobie possać. Już trochę nie wyrabiam z niewyspania i czuję się jak chodzący cyc. Nie wiem jak ja go odstawię???

Musze podzielic sie z Wami pewna informacja tylko boje sie ze zapesze,ale cuz ryzykuje....Jula od sobotniej nocy nie je cycunia.:-)
Budzi sie wnocy-zadko,usiadzie ale starczy ze dam smoczka,poglaszcze po glowce i dalej zasypia.Nawet mezowi o tym nie powiedzialam bo balam sie zapeszyc..ale dzis juz powiem.
Niewiem tylko czy to lepsze spanie wiaze sie z pewnym etapem zycia czy tez jakis efekt zazywania Zyrtecu(pisza ze dziecko moze byc senne a Jula w ciagu dnia to zywe srebro.wszedzie jej pelno,ma mnostwo energi itp,itd)
Moze to juz ten czas i wiek..hmmm..oby...

Jestem ze swojej coruni bardzo dumna,oby tylko nie odwidzialo jej sie..Troszke mi zal tych chwil cycolowych:-( ale kiedys to musialo nastapic i dobrze ze tak delikatnie u nas to przebiega:-)

( czytalam o jakiejs dziewczynie ktora wpadla w depresje jak dziecko przestalo chciec jej cycunia uwzala ze ja odtracilo..)

Joanno i Julko ogromne GRATULulacje:tak: :-)

Mam nadzieje ze nie wpadniesz w depresje u nas to byl odpowiedni moment i dla Majki i dla mnie takze nie cierpialysmy:-D

Dzieki dziewczyny za doping i mile slowa.Dzis kolejna noc bez cycunia.O depresji z odstawianiem nie ma mowy.Przechodzimy to obydwie bardzo dobrze:-) Moja krolewna sama znalazla odpowiedni czas..wogole sie nie doprasza cycunia w nocy i przesypia cala noc,jedynie smoczka trzeba miec pod reka bo czasami sie budzi i go szuka.

reklama
Brawo Joanno i Juleczko:tak: :tak: :tak: :-D
Super, że udało wam się tak bezstresowo:tak: . Robert też czasami się przebudzi na smoczka i śpi sobie dalej. Oczywiście mamy już też nocki bez żadnych przebudzeń:tak: .

Do góry