reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej dziewczyny! witam się wypompowana po weekendzie na zajęciach... byle do końca czerwca i spokoj ;-)

kwiatuszek szkoda ze nie mogłyśmy się spotkać... ale mam nadzieję, ze dobrze się bawiłaś w naszym mieście :-) następnym razem myślę że to nadrobimy :-)
rozważyliście juz możliwość oddania "jajeczek"?

bafinko mdłości męczą ale jakby ciut mniej... staram się z rana szybko najeść to wtedy czuję się ciut lepiej... za to dzisiaj dostałam taką mega zgagę ze szkoda słów, a już zdążyłam zapomnieć co to takiego hehe
a do ginka jadę w piątek, już jestem umówiona :-)
no a za Ciebie trzymam kciuki... skoro szalejecie to może może...

a jak tam reszta dziewczyn????

reklama
Anecia czekam cały czas na odpowiedz z kliniki wlasnie dzis ich ponaglilam moze cos sie ruszy
po co pisza ze info na mail a nic nie odpisuja
Ogolnie to siedzielismy w domu u kumpla troche na zakupki wyskoczylismy tylko bo mial pusto
Brakuje mu kobiety noramalnie masakra musialam mu ogarnac nie masz jakiejs kandydatki:)
Mam nadzieje ze sie spotkamy jeszcze juz w 2paku moze:)

a może zadzwoń do tej kliniki?
hehe co do kobiet to niestety w moim otoczeniu same zajęte... albo bardzooo młode którym nie bardzo faceci i sprzątanie w domu hehe ;-) może podsuń mu pomysł żeby z netu skorzystał... łatwo nawiąże znajomość a poźniej już z górki :-)
co do spotkania to na bank w 2paku musimy się jeszcze spotkać... może i wtedy już Ty będziesz w 2paku... wierze w to mocno :-)

to ja wróciłam od gina i zdołowana jestem... jestem w 12dc i mojej "jajniki wyglądają jak ser szwajcarski" kilkanaście jajeczek urosło ale zadna nie na tyle żeby była owu.. więc ten cykl idzie na straty.. od 15 dc mam brać luteine i od nowego cyklu podwójną dawke CLO... i kolejne usg za miesiąc.. czyli znowu nic i zostaje czekać....

karola a co z badaniami? robiłas jakieś konkretne???

bafinka a może masz owulkę później niż w połowie cyklu.... przecież jeśli jest za wczesnie to niewiele na monitorowaniu widać tzn widać tyle co u Ciebi, a może się okazać że owulka dopiero za dobrych parę dni....
ale jeśli nawet cykl stracony to w następnym tak jak mówisz powiększycie dawkę i może uda się to "sprostować"

kwiatuszek i co z kliniką? nadal nie dali znaku od siebie?

reklama
hej dziewczyny,

u mnie beznadzieja, jutro mam wizyte, ten gin co teraz do niego chodze to kazał czekac az do 10 tyg a jemu to wygladało na 5 wiec teraz bedzie chyba 6 i cos, ale juz mnie to wkurza wszystko, chciałabym zeby sie juz wyjasniło, codziennie o tym myśle i sie dołuje masakra jakaś!
Bafinka trzymam kciuki zeby sie udało, ale tak jak kwiatuszek apisała mozesz sie cieszyc ze masz swoj skarb na swiecie :)
Anecia a Ty jak sie czujesz? bylas już na wizycie, bo nie pamietam?

Do góry