reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Czesc dziewczyny. Alez mi sie tu podoba. Zaczelam czytac stare posty I jest super, cos w Sam raz dla mnie. Jestem bardzo behind wiec musze duzo nadrobic z czttaniem a chce wszystko przejzec. Musze powiedziec ze doswiadczenie dziewczyn jest znacznie lepsze od jakiegos tam googlowania Albo wrecz ksiazek medycznych. Wiec troche o mnie: przestalam brac microgynon w pazdzierniku. Cykle 2 pierwsze 30 dni. Potem 37 a potem 44. Czyli sie wszystko rozlegulowalo. Dzis mam 3 dzien @ a pozniej staranka;) nie wiem jeszcze ale moze zabawie sie w testy ovulacyjne.. Zobacze jeszcze...

pozdrawiam I zycze owocnego starania I pozytywnych testow!!
sie odezwe jeszcze;)

reklama
monika witam na forum!ja co prawda sie nie staram ale moge sluzyc porada, bo sama troche przeszlam jak sie staralam prawie 1,5 roku o ciaze.dziewczyny sa tu super wiec do nas zagladaj.powodzenia w staraczkach.grunt to sie nie spinaj za b. i nie mysl ze sie starasz. bo im bardziej sie chce tym czlowiek sie blokuje.
agness sliczna malutka.my tez za 2 tyg. mamy roczek.maly za reke chodzi, sam stoi bez trzymanki, ale jest b. strachliwy zeby sie poscic i pojsc sam.tez czekam na jego pierwsze samodzielne kroki. wazy 12 kg.ja narazie z nim posiedze w domu bo szukam obecnie pracy i chyba sporo mi zejdzie zanim znajde.z reszta obecnie nikt z nim 9 godz. dziennie by nie wysiedzial.jest strasznie absorbujacy i niezle psoci.

agnes kochana miło ze zajrzałaś:) twoja córcia jest śliczna! i jakie ma długie włoski cudowna poprostu:)
anecia mi się nie rozregulowały cykle bo ja zawsze takie miałam pewnie zapomniałaś że mam PCO więc to normalne.. zastanawiam się co mam dalej z tym zrobić..
monika fajnie że do nas zajrzałaś:)
kacha daj foto swojego malucha:) i nie narzekaj na niego bo łobuzować to dopiero zacznie jek nauczy się chodzić :p

IMG_3583.jpga to mój łobuziak mały

Załączniki

• IMG_3581.jpg
    IMG_3581.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 39
Agness no pewnie ze pamiętamy!!!!!!! super masz już córcie dużą!!! wpadaj do nas częsciej
a powrót do pracy nie jest taki zly jak się wydaje :-) ja wracałam do pracy jak młody miał 9 miesięcy i dałam jakoś radę

monika0801 witamy w naszym gronie... pewnie ze takie rozmowy są o niebo lepsze... tu się można wymienić na bieżąco spostrzeżeniami, doświadczeniami itp
ja też jakoś w październiku odstawiłam tabsy, cykle mam w miarę ok tzn jakieś przesunięcie o 1 lub 2 dni ale oglnie ok, staram się o drugie maleństwo ale bez nacisku na już :-)
a testy jeszcze sobie odpuść... najpierw warto na żywioł iść ;-) no chyba że masz ogromne parcie na dzidziolka i nie chcesz czekać

bafinko aaaa faktycznie zapomniałam że masz PCO tzn pamiętałam ale nie powiązałam tego z dlugimi cyklami...
idziesz teraz jakoś do lekarza tak? może coś nowego się dowiesz... a idziesz do tego samego co zawsze?

kacha cudny synuś!!!!!!!

no to jeszcze się pochwalę swoim synusiem :-)

100_0209.jpg

kacha ale twój synuś już duży!:) karnacje ma taką jak mói Gabiś:)Zdjęcie2274.jpg

anecia ale Adaś jest już duży Boże jak ten czas leci:) ile my tu już razem jesteśmy... Zdjęcie2364.jpg wszyscy chwalą sie maleństwami więc pochwale sie i ja:)

ja mam lekarza we wtorek ide do nowego tego który mi poród odbierał.. bo ten co mnie prowadził miał urlop.. i ogólnie nie fajnie sie zachował.. zobaczymy co ten nowy mi powie...

reklama
Do góry