reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Czesc dziewczyny. Alez mi sie tu podoba. Zaczelam czytac stare posty I jest super, cos w Sam raz dla mnie. Jestem bardzo behind wiec musze duzo nadrobic z czttaniem a chce wszystko przejzec. Musze powiedziec ze doswiadczenie dziewczyn jest znacznie lepsze od jakiegos tam googlowania Albo wrecz ksiazek medycznych. Wiec troche o mnie: przestalam brac microgynon w pazdzierniku. Cykle 2 pierwsze 30 dni. Potem 37 a potem 44. Czyli sie wszystko rozlegulowalo. Dzis mam 3 dzien @ a pozniej staranka;) nie wiem jeszcze ale moze zabawie sie w testy ovulacyjne.. Zobacze jeszcze...

pozdrawiam I zycze owocnego starania I pozytywnych testow!!
sie odezwe jeszcze;)

reklama
monika witam na forum!ja co prawda sie nie staram ale moge sluzyc porada, bo sama troche przeszlam jak sie staralam prawie 1,5 roku o ciaze.dziewczyny sa tu super wiec do nas zagladaj.powodzenia w staraczkach.grunt to sie nie spinaj za b. i nie mysl ze sie starasz. bo im bardziej sie chce tym czlowiek sie blokuje.
agness sliczna malutka.my tez za 2 tyg. mamy roczek.maly za reke chodzi, sam stoi bez trzymanki, ale jest b. strachliwy zeby sie poscic i pojsc sam.tez czekam na jego pierwsze samodzielne kroki. wazy 12 kg.ja narazie z nim posiedze w domu bo szukam obecnie pracy i chyba sporo mi zejdzie zanim znajde.z reszta obecnie nikt z nim 9 godz. dziennie by nie wysiedzial.jest strasznie absorbujacy i niezle psoci.

agnes kochana miło ze zajrzałaś:) twoja córcia jest śliczna! i jakie ma długie włoski cudowna poprostu:)
anecia mi się nie rozregulowały cykle bo ja zawsze takie miałam pewnie zapomniałaś że mam PCO więc to normalne.. zastanawiam się co mam dalej z tym zrobić..
monika fajnie że do nas zajrzałaś:)
kacha daj foto swojego malucha:) i nie narzekaj na niego bo łobuzować to dopiero zacznie jek nauczy się chodzić :p

IMG_3583.jpga to mój łobuziak mały

Załączniki

• IMG_3581.jpg
    IMG_3581.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 44
Agness no pewnie ze pamiętamy!!!!!!! super masz już córcie dużą!!! wpadaj do nas częsciej
a powrót do pracy nie jest taki zly jak się wydaje :-) ja wracałam do pracy jak młody miał 9 miesięcy i dałam jakoś radę

monika0801 witamy w naszym gronie... pewnie ze takie rozmowy są o niebo lepsze... tu się można wymienić na bieżąco spostrzeżeniami, doświadczeniami itp
ja też jakoś w październiku odstawiłam tabsy, cykle mam w miarę ok tzn jakieś przesunięcie o 1 lub 2 dni ale oglnie ok, staram się o drugie maleństwo ale bez nacisku na już :-)
a testy jeszcze sobie odpuść... najpierw warto na żywioł iść ;-) no chyba że masz ogromne parcie na dzidziolka i nie chcesz czekać

bafinko aaaa faktycznie zapomniałam że masz PCO tzn pamiętałam ale nie powiązałam tego z dlugimi cyklami...
idziesz teraz jakoś do lekarza tak? może coś nowego się dowiesz... a idziesz do tego samego co zawsze?

kacha cudny synuś!!!!!!!

no to jeszcze się pochwalę swoim synusiem :-)

100_0209.jpg

kacha ale twój synuś już duży!:) karnacje ma taką jak mói Gabiś:)Zdjęcie2274.jpg

anecia ale Adaś jest już duży Boże jak ten czas leci:) ile my tu już razem jesteśmy... Zdjęcie2364.jpg wszyscy chwalą sie maleństwami więc pochwale sie i ja:)

ja mam lekarza we wtorek ide do nowego tego który mi poród odbierał.. bo ten co mnie prowadził miał urlop.. i ogólnie nie fajnie sie zachował.. zobaczymy co ten nowy mi powie...

reklama
Do góry