reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
bafinko faktycznie jaka ta nasza Polska mala.... a bywasz jeszcze w Gnieźnie? bo jesli tak to tez możesz dać znać gdybyś była... zawsze mogę dojechać :-) to tylko 32 km ode mnie a nadal mam tam rodziców i całą rodzinkę :-)

kwiatuszek owszem mamy fontannę :-D dla nas już trochę sie przejadła ale nie powiem zeby oka nie cieszyła... a latem znaleźć miejsce na ławce przy fontannie jest bardzo trudno :-) obecnie też świeci... lampki pozawieszali :-)

idę sie kąpać laseczki i do wyrka śmigam bo rano muszę wcześnie wstać bo o 7.30 już pociągiem ruszam na zajęcia... nie chce mi się ale muszę ;-)

a w ogóle to jakos tak dziwnie się czuję ostatnimi dniami... jakbym miala okres dostać a praktycznie niedawno mi się skończył... sama nie wiem... ale żebym w ciąży była to wątpię bardzoooo... chociaż seks był... ale czekam jednak na @ ... pewnie przyjdzie za wcześnie

papa

bafinka a mnie cos ostatnio boli krocze tam gdzie nacinali przy porodzie.maly nie chcial wyjsc bo byl za duzy i po 2 godz. parcia polozna niezle mnie tam rozciela.ale dopiero teraz przy wspolzyciu jakos to mnie boli. wczesniej mnie to tak nie bolalo.faktycznie masz porabane te cykle bez tabl.oby Ci sie jakos to wszystko uregulowalo w miare bo tak trudno wyczuc owulke.

kacha ja pamiętam że to nacięcie też zaczeło mnie jakoś w okolicy roczku mlodego ciągnąć... a później samo ustapiły te bole i zapomniałam o tym calkowicie, ale coś takiego owszem bylo i u mnie

wiecie co, pal licho te nieregularne cykle, pal licho raz skąpe raz obfite @ no ale te pryszcze to by już mogły sobie darować.... Tak mnie wypryszczyło, że szok, od września aż tak hardcorowo to jeszcze nie było... dzizas, wyglądam jak bym miała 16 lat :szok:

hejka!

kwiatuszek ehhh nie wiem co to zapalenie pęcherza bo chyban nigdy w życiu nie miałam... ale moja kierowniczka ma często i widzę jak się męczy z tym gównem

karola ja też od pewnego czasu wyglądam jak 16 latka przez te pryszcze co mi się rozgościły na twarzy.... masakra jakaś... a żadnych leków nie chcę stosować bo czasem w ciążę zajdę i zonk... koło się zamyka ;-) to będziemy sobie razem męczyć się dodatkowo z pryszczami ;-)

bafinko hmmmm to nieźle cykle się Tobie rozregulowały... mi na szczęście nie, ale teraz czekam na @ ... tylko że nie policzylam i dokładnie nie wiem nawet który dzień cyklu więc weźmie mnie znienacka hehe

Cześć dziewczynki.
Pamiętacie nas jeszcze? U nas już roczek na strzelił.... nawet nie wiem kiedy to zleciało.
A więć w skrócie: zaczynamy chodzić, co dzień więcej ;-), niunia jest kochana, ale straszny z niej się zrobił cycuś mamusiny. Ważymy około 10 kg.
Z gorszych wieści, niestety musze wracać do pracy, i zostawić mojego aniołka. Serce mi pęka.... ;-(((
Zostawiamwam mojego kwiatuszka, i oczywiści mooooc buziaczków.
Zaqciskam za was kciuki i życzę szybkich II.... :-)

Załączniki

• DSCN0004.jpg
    DSCN0004.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0119.jpg
    DSCN0119.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN0175.jpg
    DSCN0175.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN0187.jpg
    DSCN0187.jpg