reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

carloska nie idz bo nie ma narazie co tam grzebac. niech ten zarodek dobrze, spokojnie sie zagniezdzi w macicy.z reszta nic nie bedzie widac, wydasz tylko kase a wyjdziesz rozczarowana.idz w 7 tyg. ciazy.juz wtedy cos widac i bedziesz miala pewnosc na 100%.

reklama
Bafinko nie myśl tyle o @ to w końcu sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :-)
co do naszych starań to mieliśmy ostatnio dużo problemów w rodzinie (zdrowotnych niestety) i jakoś tak staranka zeszły na dalszy plan tzn nie staramy się mega intensywnie... kochamy się kiedy tylko najdzie nas ochota ale póki co nie zaciążyłam więc natura się jeszcze obija hehe ale myślę że natura sama wie co robi i jak przyjdzie odpowiednia pora to zaciążę... więc staranka jak widać są ale na luzie, chociaż nie ukrywam że do wakacji chciałabym już zajść w ciążę :-)

karola no to tyle ile my ze sobą, tylko że my krótko ze sobą chodziliśmy, szybko były zaręczyny, ślub, dziecko i moze to nas "ukróciło" bo szybko GPS mieliśmy na palcu więc studziliśmy w zarodku wszlekie kłotnie, nauczyliśmy sie rozmawiać... mimo że ja na prawdę mam też bardzooo (oj bardzo hehe) wybuchowy charakter hehe ale mój małż już wie kiedy mi zejść z drogi :-) i może to nas ratuje, bo ja np truję mu dupsko a on przyjmuje wszystko na klatę hehe i mało co odpowie, no chyba że ja już przesadzę ale przynajmniej wtedy wiem że trzeba przyhamować :-)
i tego samego Wam życzę!!!!! i wznawiajcie staranka! nie ma się co dąsać na siebie :-)

carloska to jeszcze raz gratuluję kochana!!!!! tylko o nas nie zapomnij i wpadaj chociaż sie dzielić wiadomościami co u Ciebie i fasolki!
a do ginka jeszcze poczekaj... nie warto za szybko bo serduszka może jeszcze nie byc widac i po co masz się rozczarować.... jak pójdziesz później tak ok 7-8 tyg to już wsio będzie jak na dłoni widać tzn kropeczka będzie i serduszko też :-)

Dzwoniłam do gina to mowila zebyc przyjsc za ok 2 tyg i mnie zapisała na 21 stycznia bo nic jeszcze nie bedzie widac wiec tak jak mówilłyście że nie ma sensu teraz iść :D ja jeszcze nie moge w to uwierzyc ze to tak szybko poszło :D musze sie z tym przespać:) ciesze sie ogromnie! Życze Wam 2 kreseczek i upragnionej fasolki ;) zostaje z Wami na forum, bo jestescie świetne dziewczyny :) ciesze sie ze tu trafiłam:) ide spac Dobranoc:*

carloska gratulacje
bafinko miło ze pytasz u mnie ok emek chory był i znow badania musimy przesunac bo teraz by nie mialy sensu bo wysoko goraczkowal
moze jak dobrze ojdzie to w wakacje podejdziemy do ivf ale tyle rzeczy na przekór ze nie robie sobie nadziei
moja siostra jak jej coreczka miala 16miesiecy urodzila synka i super sa takie łotry raz sie przytulaja a raz bija:)
dobija mnie ze nie moge pracy znalesc takie u nas bezrobocie

kwiatuszku nie tylko ty bez pracy ja i kacha też szukamy teraz takie czasy ale ja się nie dołuje bo to nic nie daje.. wysyłam cv i czekam.. trzymam kciuki za wyniki męża i oby ivf sie udało:)

patrze rano na tempkę i oczom nie wierzę- 36,3, spadek ogromny.... myślę "ocho, może @ się zbliża", wstałam z łóżka, ledwo doszłam do łazienki a ona już jest!!!!! jupi, udało się, wreszcie po 41 dniach nadeszła @, sama, naturalnie, bez Luteiny,

hej wszystkim.a u mnie 13 dzien cyklu, sluzik mega i bzykac sie chce.natura jednak wie co robi.tylko ze my sie nie staramy wiec trzeba bedzie teraz na dniach uwazac.
kwiatuszek wiem co czujesz.z ta praca jest przekichane.w dodatku w necie ciagle pojawiaja sie te same oferty- dziwne ze rekrutacja w niektorych firmach trwa pol roku, moze chca dane i nimi handluja- juz sama nie wiem.tez mnie to wszystko wkurza.trzymam caly czas kciuki zeby Ci sie udalo zaciazyc.szkoda ze musisz przez to przechodzic.

reklama
sorry kacha ale nie jestem chyba w temacie a nie mam czasu by nadrobić...

dlaczego nie możecie się teraz starać?

u mnie nudy..... czekam aż mi się @ skończy....

Do góry