reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hejka dziewczyny!

carloska widzisz, poczekasz i będzie ok :-) jak pójdziesz do ginka to już tylko same dobre wieści usłyszysz :-)
no i super ze z nami zostajesz! jak widać my tu wszystkie sie tak jakoś zadomowiłyśmy mimo że część z nas już ma maluszki :-) dobrze jest pogadać o tym samym co nas trapi :-)

karola nooooo super ze @ nadeszla... myślę że orgaznim wraca do normalnego rytmu :-)

kacha hehe w tym czasie kiedy jest owulka to trudno się powstrzymać ;-)

kwiatuszek a z jakiego miasta jestes albo z okolic jakiego miasta? bo ja tez w wielkopolski pochodzę ale teraz mieszkam w kujawsko-pomorskim :-)
co do badań to faktycznie teraz bez sensu byloby robić cokolwiek kiedy eMek był chory

a ja nie wiem ktory mam dzień cyklu bo powiem szczerze że nie liczę :zawstydzona/y: staranka idą na luzie, tzn wtedy kiedy chcemy to się kochamy i liczymy na to, że w końcu kiedyś zaciążę :-)

reklama
hej, zrobilam dzisiaj test i jest juz czerwona gruba krecha czyli chyba wszystko ok, nie mialam zabardzo ochoty robić bety znowu wiec kupilam tescik.

nula a co u Ciebie, nie odzywasz sie cos :)

eh dziewczyny ja chyba oszaleje.. jestem ok 40dc nie wiem dokładnie:) i wczoraj pojawił się śluz płodny mało bo mało ale był.. czy myślicie że to może byc owulacja?? tak późno??? poprzytulaliśmy się tak na wszelki wypadek:):)
anecia fajnie ze tak na luzie do tego podchodzisz wiem ze tak jest najlepiej i na pewno szybko wam się uda.. gdybym ja miała normalne cykle też bym tak zrobiła...

kwiatuszek ja ogólnie pochodzę z gniezna, a obecnie mieszkam w mogilnie... nie mam pojęcia czy wiesz gdzie to jest ale jakieś setki kilometrów nas nie dzielą :-) myślę że latem można pomyśleć o jakimś spotkanku :-)

a może ktoś jeszcze jest w wielkopolski lub kuj-pomorskiego? albo z pogranicza województw tak jak ja :-)

bafinko pewnie ze mógł być płodny.... po tabsach pewnie wszystko dopiero wraca do normy i owulka może wystąpić w kazdym momencie :-) więc może się uda...:tak:

carloska no bankowo jesteś, nie kupuj już tych testów bo zbankrutujesz ;-) teraz nie zostaje nic jak tylko trzymać kciuki za wizytę!

a gdzie reszta babeczek? :-)

karola nie staramy sie o dzidzie bo mamy synka ktory skonczy zaraz roczek, ja nie chce miec 2 malych dzieci, najpierw chce sie nacieszyc tym malym brzdacem a za 2 czy 3 lata postarac sie o drugie. tylko ze moj m raczej drugiego narazie nie chce.w dodatku teraz nie mam pracy wiec ciaza niebylaby mi na reke.

kwiatuszek no to rewelacja!!!!!!!!!!!! to nawet niedaleko mnie hehe chociaż ja się śmieję że w mogilnie nigdzie nie jest daleko :-D jak tylko będziesz się wybierała w te okolice to dawaj znać!

a gdzie reszta babeczek? jak nastawienie przed weekendem?
ja jutro i w niedzielę mam zajęcia na podyplomówce... nie chce mi się, ale muszę się przemęczyć i 30.06 koniec nauki :-D

reklama
jestem i ja m poszedł na 14 do roboty a ja buszuje po sieci.. nie wiem co z tym śluzem bo miałam go tylko w środe wieczorem troszkę ( ale przed Gabisiem nie miałam co wcale) nie nastawiam sie bo wiem jak boli rozczarowanie.. jajniki pobolewają szczególnie z lewej str no i przy mizianku ostatnio w środku boli mnie wszystko przy tabsach tak nie było... mam nadzieje ze to minie...

co do mmijsca zamieszkania to ja z mazowsza jestem ale rodzina mojej mamy z wielkopolski za dzieciaka co roku jeździłam do Poznania i na wioskę koło Gostynia a teraz już rzadziej al tez sie zdarza.. Anecia w Gnieźnie mieszkał mój wujek (2 lata temu zmarł) ale ciocia nadal tam jest i też bywałam u nich.. Polska jest mała..

kacha ja też nie mam pracy ale stwierdziłam ze co ma być to będzie..

Do góry