reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
carloska tabletki anty odstawiłam pod koniec sierpnia.

anecia fasolki nie ma, plamienie w 22 dc, i dwa negatywne testy ciążowe robione po terminie @ raczej się nie mylą...

a zresztą w sumie to nawet nie żałuję, że nie ma fasolki, mój mąż dziś dał taki popis, że podjęłam decyzję o zaprzestaniu starań...

carloska czekam na Twoje wyniki :) ale wiem że to dzidziolek :)

karola ehhh z facetami różnie to bywa.... widzę że krótko jesteście małżeństwem więc jeszcze dużo "docierania" przed Wami :) a razem długo jesteście? czasem warto przemilczeć jakieś "zaczepki" itp, głupkowato się uśmiechnąć i machnąć ręką... no chyba że np Ciebie obraża czy podnosi ręke (broń boże!!!!) to wtedy rozumiem Twoje wzburzenie... ale mam nadzieję że jednak tak źle nie jest i staranka zostaną wznowione :-)

ech a u mnie dalej @ nie ma... niby podbrzusze pobolewa ale jej ciagle nie ma i nawet nie możemy starać sie od nowa.. co do wywoływania to trochę mnie to męczy co cykl ta sama historia... w sobote byliśmy z m u znajomych którzy mają dwóch synków jeden 3 lata ddrugi 11m-cy wcześniej myślałam że to za mała różnica wieku ale teraz jak na nich patrze to nawet zaczyna mi sie to podobać:) jak by mi się udało zaciązyc to też bym miała taka różniece wieku...

anecia a jak tam u ciebie starania? bo o sobie nic nie piszesz...
kwiatuszku a jak ty się czujesz?
carlosta i jak wynik bety który tydzień?
karola nie łam sie może to chwilowe nieporozumienie? ja już nauczona doświadczeniem tak jak anecia czasem przymykam oko na niektóre teksty mojego m bo on czasem nawet nie zdaje sobie sprawy że powiedział cos nie tak...
kacha a co u ciebie? jak poszukiwania pracy idą?

anecia razem jesteśmy 6 lat.

może ja za bardzo się czepiam, bo każdy kij ma zawsze dwa końce, dobrze by mi zrobiło jak bym rzeczywiście czasami ugryzła się w język... a tak to ja coś chlapnę, on coś odpowie, ja nie wiem w którym momencie wyhamować i zaczyna się mega kłótnia i każdy każdemu chce dopalić.... wszystko przez mój wybuchowy temperament.... chyba muszę pić jakieś ziółka na uspokojenie albo zakleić sobie buzię plastrem....

hej, odebrałam wyniki, mam 121,1mlU/ml czyli jestem w ciąży :D:D:D nie moge w to uwierzyć!

o ile dobrze czytam to przedział 9.5-750 dotyczy mnie? czyli 4 tydzien?

carloska wielkie gratki!widzisz mimo twoich problemow tak szybciutko Ci poszlo.powodzenia dalej i spokojnej ciazy.teraz przed Toba najpiekniejszy czas.

reklama
Do góry