reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

agg a który to dc??? jeśli po spodziewanym terminie @ nadal masz wyższa temp to jest szansa na fasolkę:)

pysia a ty jak się czujesz??

reszta dziewczyn lilith kwiatuszku jak staranka??? dawno coś kachy nie było nie???

reklama
mąj m uwielbia jak mały kopie i nie zważa ze mnie to czasem boli nawet jak maly śpi to klepie brzuszek żeby Gabiś się rozruszał:) a ja zaczynam odczuwać niedogodności 3 trymestru ale pocieszam sie ze nie długo koniec....

kwaituszku widzę że u ciebie teraz czekamy na wynik starań wiec kciuki zaciśnięte i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wysyłam:)

nie dziekuje wydaje mi sie ze owu mialam w sobote to by sie pokryło test z bolem ale sex był w ciagu dnia i troche ze mnie wylecialo ale jak widzisz kochalismy sie tez dzien przed i po takze sama nie wiem nie nakrecam sie co ma byc to bedzie jesli sie nie uda w tym cyklu to postanowiłam ze zmykam z forum i wracam dopiero z dobrymi wiadomosciami wiec sama wiesz

kochana a próbowaliście przytulanek co 2 dzien w okresie płodnym przedtem abstynencja??? może plemniki wtedy były by lepsze i śluzik lepszy??? ja właśnie zaszłam w cyklu w którym staraliśmy sie co 2 dzień.. ale trzeba wierzyć ze tym razem sie uda:)

kwiatuszek trzyma moooocno. i czekam na wieści! teraz i tak już nic nie zmienisz, więc relax i pozytywne nastawienie!!!!
buziaczki dla wszysttkich i gratujuję nowym mamusiom...
LILITH a ty gdzie się podziewasz?

kochana a próbowaliście przytulanek co 2 dzien w okresie płodnym przedtem abstynencja??? może plemniki wtedy były by lepsze i śluzik lepszy??? ja właśnie zaszłam w cyklu w którym staraliśmy sie co 2 dzień.. ale trzeba wierzyć ze tym razem sie uda:)

wiesz kochana kochalismy sie tyle co na wykresie a na drugi raz spr co 2 dni zobaczymy ale licze zeby sie udalo ale nie nakrecam sie

czesc dziewczyny:) jestem tu nowa,ale od jakiegoś już czasu czytam posty na tym forum:) prześledziłam już kilka i to wydaje mi się najciekawsze:)

Tabletki brałam 7 lat i stwierdziłam że czas się trochę odtruc,a może i postarac się w najbliższym czasie o maluszka:)tabletki odstawiłam na koniec maja, wczoraj powinnam dostac @,ale na razie cisza:) staram się nie nakrecac,ale jak do piątki nic się nie wydarzy to pójdę kupic test, chociaż wątpię żeby to było tak szybko możliwe:)

pozdrawiam:-)

reklama
Zrobiłabym test ale jeszcze za wcześnie.
Jeśli dobrze sobie mniej więcej wyliczyłam dni płodne to byłby to dopiero 5/6 dzien po zapłodnieniu.

Do góry