reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Aggg zawszemożesz pójść na betę... już powinna pokazać! Powodzenia...
zielony_groszek witaj i powodzenia
kwiatuszek ja mooocno zaciskam!!!
Aguś, niestey nie znam się na wykresach, w tej kwestii nie pomogę, ale również trzymam mooocno!
Pozdrawiam wszystkie i ślę buziaczki!

reklama
Hej dziewczynki.
No i zrobiłam dzisiaj test nie wytrzymałam ;)
Było to zupełnnie bezcelowe muszę przyznać..;/
6 dni po spodziewanym zaplodnieniu to faktycznie stanowczo za wcześnie, wydawało mi się, że widziałam zarys drugiej kreseczki, ale nie wiem czy to moja wyobraznia tak działa czy faktycznie była...
Przyjaciółka jak się przypatrzyła to zdawało jej się ze tez widzi, ale być może ona już tam była tylko gdybym była w ciąży to mi8ała by różowy kolor ;(.
Sama nie wiem. Zrobię jeszcze za pare dni.

Aggg poczekaj jeszcze chwilę:) trzymam kciuki,na pewno się uda!!! :-) ja dopiero w maju odstawiłam Cilest, @spóźnia mi się 3 dni jak na razie, z testem ciągle czekam. Czy u Was po odstawieniu tabletek pierwsza @ też się spóźniała czy była o czasie??? proszę o info.
pozdrawiam!!!:-D

Czesc dziewczynki :-)
Nie bylo mnie tu ostatnio chwilke, ale juz nadrobilam :tak:
Agness bardzo, ale to bardzo sie ciesze, ze z dzidzia wszystko w porzadku :-) Wiedzialam, ze sie uda. Teraz dbaj o siebie slonce ;-)
Bafinka coz za slodziak z tego Twojego Gabisia :-) Jakie ma sliczne usteczka, tylko pozazdroscic :-)
kwiatuszekq teraz Twoja kolej na fasolke :tak: Na pewno za chwile bedziemy sie z niej cieszyc :tak: Ktory to dc?
Agus jak tam u Ciebie slonko? Co do wykresu to tez sie niestety nie znam :no:
LILITH jak tam u Ciebie? Dawno Cie tez nie bylo ;-)

Witam nowe staraczki i trzymam &&&&& :-)
Ja czekam na przyszla srode, bo wtedy bede testowac. Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie :-) Zaciskajcie kciukasy :tak:

zielony_groszek ja po odstawieniu dostałam normalnie, jak w zegarku, po 28 dniach, ale każdy organizm jest inny, no a może sie udał. Trzyam...
LILITH no wkońcu jesteś, bo już zaczynałam sie martwić... co u Ciebie, pisz szybciutko!!!
lazurowe_wybrzeże, a jak u Ciebie? odpoczywałaś? To zaciskam moooocno kciukasy za srodę... Pisz jak będzie!!!
kwiatuszeq tobie też miłego weekendu, jak tam u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie, przesyłam busiaczki! Ja się byczę, korzystam z pięknej pogody, i spędzam czas z młodym, rozpoczął wakacje, i się nudzi!

Agness to korzystaj z pieknej pogody i sie bycz :-D U nas od 3 dni na zmiane slonce i deszcz. Uff... Ja mialam zatestowac w dzien @ 1 lipca, tak jak pokazuje suwaczek, ale postanowilam sprobowac 2 dni wczesniej w dzien swoich urodzin :-) Mam nadzieje, ze dostane wspanialy prezent :tak: Jak narazie mam czasami klucie w podbrzuszu i czasem zwiekszony apetyt :-) Poczekamy zobaczymy :tak: Agness a jedziecie gdzies na wakacje z mlodym albo moze gdzies do rodzinki go wysylacie?

reklama
Nie, niestety w tym roku nigdzie nie jedziemy :-(, mamy extra wydatki, więc wakacje w tym roku musimy odpuścić... Musimy wymienić dach!Teraz mamy eternitu, i czeka już blachodachówka, będzie ładniejszy i zdrowszy! hihihi :-( koszmar, czeka nas duuuży remont! A mój mały, ma całą rodzinkę na miejscu więc nie ma za bardzo gdzie go wysłać, hihihii. może jakieś wypady jedno, dwu czy trzy dniowe! Się zobaczy!!!:-D

Czekam na wieści, jak tylko zatestujesz!!!!\
A ja się zastanawiam, czy nie pojehcać na USG prywatnie w przyszłym tygodniu! Korci mnie.... zrzera mnie ciekawość, czy wszystko tam ok u mojego skarbika!!!

Do góry