reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Czesc babeczki :-)
kwiatuszekq odpoczywa od forum? Hmm... Kochana 3maj sie i odwiedzaj nas czasem ;-)
bafinka Ty tez bedziesz miec synka? Gratki :-)
pysia nom, u nas za 2 tygodnie juz staranka pelna para :tak:
LILITH super, ze u Ciebie tak dobre nastawienie :-) &&&&&&&&
Anecia witaj! Pochwal sie swoim szkrabikiem :-)
Agness &&&&&&& zeby wsio bylo ok na wizycie u gina ;-) Ja swoja mam jutro o 9:00. Chce jeszcze raz skontrolowac czy wszystko gra ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki.
Anecia No normalnie Cię zdzielę patykiem... Jak możesz pytać czy ktoś o Tobie pamięta??? No wiesz.... Jak tam Adaśko? To juz wielki facet? Pewnie zaczyna już chodzić... hihihi.. a gdzie jakieś zdjęcia? Jak tam u was? Tak pisałam z mandrzejczuk, chwaliła się... fajnie że już mammaleńsatwo przy sobie...
A z nowości... Prawdopodobnie mi się udało, ale czekam na potwierdzenie u gina... tak więc trzymaj kciukasy za 1.06!!! (narazie tylko beta zrobiona)... Buziaki dla was!!!

Agness no Adaśko to już mega duży facet ;-) Sam wstaje i zaczyna stawiać pierwsze kroki, póki co po 2 kroczki w łóżeczku zrobi i pada jak mucha ale jest wytrwały :-D a nowe zdjątko wstawię jak zrobię bo mi aparat nawala, ale jutro postaram się zrobić starymmsprzętem i wstawić :-)
Łooooooooo no a Tobie kochana gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi być dobrze!!!!! Dostaniesz cudowny prezent na dzień dziecka, zobaczysz... bo dostaniesz dzieciątko!!!!! Cieszę się jakbym to ja zaciążyła :-) Buziaki ogromne! Kciuki oczywiście zaciśnięte!

witam się :)
my starania zaczynamy prawdopodobnie za prawie rok, ale właśnie po antykoncepcji więc myślałam że mogłabym się do Was przyłączyć :)
czy któraś z Was zaczynała starania zaraz po odstawieniu tabletek? Czy któraś z Was zaskoczyła może z bliźniakami? ;)

pozdrawiam!

Witam :-) Ja już po staraniach i po porodzie ale jak dobrze pójdzie to tak za rok znowu zaczynam starania :-) Ja zaczynałam starania odrazu po porodzie, ale zaszłam w 3 normalnym cyklu tzn odstawiłam we wrześniu, a już pod koniec grudnia bylam w ciąży :-) pojedynczej :-)

Witaj Natu, ja niestety nie pomogę. Po tabsach szybko nie zaszłam a później już inną metodę antykoncepcji stosowałam.

Anecia no oczywiście że pamiętamy! Dobrze, że się odezwałaś. Wycałuj synka od nas i pozdrów Mandrzejczuk :)

Agness skarbie, mi się owulka przesunęła więc suwaczek taki sobie jest ważny. @ ma termin chyba na 3 czerwca. Oczywiście nie przyjdzie ^^ ale sprawdzę jeszcze dokładnie później :) A dobrze będzie na pewno!!

Dziękuję :-) Wycałuję małego jak wstanie rano :-)

Anecia pokaż swojego Adasia ;)

Obiecuję że pokażę, ale jutro :-) a co tam u Ciebie??????

anecia oczywiscie ze cie pamietamy mysle ze czasem bede zagladac i tak na dobra sprawe malo tu przybywa to bede was nadrabiac kochane dziekuje ze moge na was liczyc bede obecna ale troche mniej

Ale chyba nas nie opuszczasz?

witaj kochana fajnie ze tu zajrzałaś:) ja też mam sentyment do tego forum.. tu sie wszystko zaczęło.. pochwal sie najnowszym zdjęciem Adasia:)
o Magda urodziła też chłopca?? mogła by zajrzeć zdjęcie wstawić:) ja to widze ze z tego forum to sami chłopcy wychodzą:) ja będe miała Gabriela:) czuje sie w miarę ale już mam skurcze i to mnie drażni...

zdjęcia małego Oskarka podejrzałam na majówkach :-D a co do skurczy to ja na przełomie 29/30 tyg niestety wylądowałam w szpitalu i okazało się że mam skurcze... a czułam to już od dobrych kilku tyg ale w życiu nie myślałam ze to może być TO... ale w odpowiednim czasie trafiłam do szpitala no i do końca byłam na tabletkach. a co na to Twój gin???

Czesc babeczki :-)
LILITH super, ze u Ciebie tak dobre nastawienie :-) &&&&&&&&
Anecia witaj! Pochwal sie swoim szkrabikiem :-)
Agness &&&&&&& zeby wsio bylo ok na wizycie u gina ;-) Ja swoja mam jutro o 9:00. Chce jeszcze raz skontrolowac czy wszystko gra ;-)

Pochwalę się pochwalę co by Was zmotywować ;-) A za staranka trzymam kciuki!

O Anecia jak dużo napisałaś :D To czekamy na te foteczki niecierpliwie.

Lazurowe, Ty już po ginku pewnie, wpadaj do nas i dawaj znać co i jak :)

Agness co tam, bo się nie odzywasz :( tęsknimy.

Bafinko, miło, ze zaglądasz. A pokaż brzusio kochana :D I co do chłopców to ja też teraz liczę na niego:)

Kwiatuszqu teraz będziesz robić teściki czy to na kolejny cykl?? Mam nadzieję, że paczuszka przyjdzie :)

reklama
anecia ja w 17 tc leżałam w szpitalu na te skurcze mój gin mówi żebym leżała brała nospe i tyle od wewnątrz wszystko jest ok wiec nie ma co panikować...
lilith to trzymam kciuki za chłopaka:) zdjęcie brzuszka muszę najpierw zrobić bo nie mam aktualnego ale jak na razie nie jest imponujących rozmiarów...

Do góry