reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej babeczki moje kochane! czy któras mnie jeszcze pamięta? ;-) bo ja myślę o Was często! jak tam starania Lilith, kwiatuszek, lazurowe, Agusia??? no i jak tam bafinka sie ma i pysia????????? jak sie czujecie? a wiecie że Mandrzejczuk urodziła małego Oskarka :-D cudowny chłopaczek! pozdrawiam i myślę o Was cieplutko!

reklama
Cześć dziewczynki.
kwiatuszeq nie martw się kochanie, następny cykl będzie lepszy, a co do odpoczynku, to mi pomógł, ale pamiętaj, że cały czas o Tobie myślimy i trzymamy kciuki, i wracaj szybciutko. Oczywiście gratuluję pięknego wyniku prolaktyny...
LILITH to ściskam, i czekam na dobre wieści... Jeszcze 8 dni do testowania? a ja mam 8 dni do wizyty, odliczamy razem!!! Musi być dobrze, ja staram sie w to wierzyć, bo bym zwariowała...
Anecia No normalnie Cię zdzielę patykiem... Jak możesz pytać czy ktoś o Tobie pamięta??? No wiesz.... Jak tam Adaśko? To juz wielki facet? Pewnie zaczyna już chodzić... hihihi.. a gdzie jakieś zdjęcia? Jak tam u was? Tak pisałam z mandrzejczuk, chwaliła się... fajnie że już mammaleńsatwo przy sobie...
A z nowości... Prawdopodobnie mi się udało, ale czekam na potwierdzenie u gina... tak więc trzymaj kciukasy za 1.06!!! (narazie tylko beta zrobiona)... Buziaki dla was!!!

witam się :)
my starania zaczynamy prawdopodobnie za prawie rok, ale właśnie po antykoncepcji więc myślałam że mogłabym się do Was przyłączyć :)
czy któraś z Was zaczynała starania zaraz po odstawieniu tabletek? Czy któraś z Was zaskoczyła może z bliźniakami? ;)

pozdrawiam!

Witaj Natu, ja niestety nie pomogę. Po tabsach szybko nie zaszłam a później już inną metodę antykoncepcji stosowałam.

Anecia no oczywiście że pamiętamy! Dobrze, że się odezwałaś. Wycałuj synka od nas i pozdrów Mandrzejczuk :)

Agness skarbie, mi się owulka przesunęła więc suwaczek taki sobie jest ważny. @ ma termin chyba na 3 czerwca. Oczywiście nie przyjdzie ^^ ale sprawdzę jeszcze dokładnie później :) A dobrze będzie na pewno!!

Witajcie laseczki postanowiłam do was dołonczyc bo chciałam sie z wami podzielic moja historia.
Ja zaszłam w ciaze w trzecim cyklu po odstawieniu anty i bardzo sie z tego ciesze ze tak szybko nam sie udało.31 maja mam pierwsza wizyte u gina

anecia oczywiscie ze cie pamietamy mysle ze czasem bede zagladac i tak na dobra sprawe malo tu przybywa to bede was nadrabiac kochane dziekuje ze moge na was liczyc bede obecna ale troche mniej

Gratulację Fiona, życzę spokojnej ciąży :)

Kwiatuszqu odwiedzaj, odwiedzaj :) I napisz coś czasem, chociaż że w porządku, nadal odpoczywam :)

reklama
hej babeczki moje kochane! czy któras mnie jeszcze pamięta? ;-) bo ja myślę o Was często! jak tam starania Lilith, kwiatuszek, lazurowe, Agusia??? no i jak tam bafinka sie ma i pysia????????? jak sie czujecie? a wiecie że Mandrzejczuk urodziła małego Oskarka :-D cudowny chłopaczek! pozdrawiam i myślę o Was cieplutko!
witaj kochana fajnie ze tu zajrzałaś:) ja też mam sentyment do tego forum.. tu sie wszystko zaczęło.. pochwal sie najnowszym zdjęciem Adasia:)
o Magda urodziła też chłopca?? mogła by zajrzeć zdjęcie wstawić:) ja to widze ze z tego forum to sami chłopcy wychodzą:) ja będe miała Gabriela:) czuje sie w miarę ale już mam skurcze i to mnie drażni...

lilith agnesn to kciuki zaciśnięte odliczamy:)
kwiatuszku bądź dobrej myśli na pewno w końcu się uda:)
witam nową staraczkę i ciężaróweczkę:)

Do góry