reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej babeczki moje kochane! czy któras mnie jeszcze pamięta? ;-) bo ja myślę o Was często! jak tam starania Lilith, kwiatuszek, lazurowe, Agusia??? no i jak tam bafinka sie ma i pysia????????? jak sie czujecie? a wiecie że Mandrzejczuk urodziła małego Oskarka :-D cudowny chłopaczek! pozdrawiam i myślę o Was cieplutko!

reklama
Cześć dziewczynki.
kwiatuszeq nie martw się kochanie, następny cykl będzie lepszy, a co do odpoczynku, to mi pomógł, ale pamiętaj, że cały czas o Tobie myślimy i trzymamy kciuki, i wracaj szybciutko. Oczywiście gratuluję pięknego wyniku prolaktyny...
LILITH to ściskam, i czekam na dobre wieści... Jeszcze 8 dni do testowania? a ja mam 8 dni do wizyty, odliczamy razem!!! Musi być dobrze, ja staram sie w to wierzyć, bo bym zwariowała...
Anecia No normalnie Cię zdzielę patykiem... Jak możesz pytać czy ktoś o Tobie pamięta??? No wiesz.... Jak tam Adaśko? To juz wielki facet? Pewnie zaczyna już chodzić... hihihi.. a gdzie jakieś zdjęcia? Jak tam u was? Tak pisałam z mandrzejczuk, chwaliła się... fajnie że już mammaleńsatwo przy sobie...
A z nowości... Prawdopodobnie mi się udało, ale czekam na potwierdzenie u gina... tak więc trzymaj kciukasy za 1.06!!! (narazie tylko beta zrobiona)... Buziaki dla was!!!

witam się :)
my starania zaczynamy prawdopodobnie za prawie rok, ale właśnie po antykoncepcji więc myślałam że mogłabym się do Was przyłączyć :)
czy któraś z Was zaczynała starania zaraz po odstawieniu tabletek? Czy któraś z Was zaskoczyła może z bliźniakami? ;)

pozdrawiam!

Witaj Natu, ja niestety nie pomogę. Po tabsach szybko nie zaszłam a później już inną metodę antykoncepcji stosowałam.

Anecia no oczywiście że pamiętamy! Dobrze, że się odezwałaś. Wycałuj synka od nas i pozdrów Mandrzejczuk :)

Agness skarbie, mi się owulka przesunęła więc suwaczek taki sobie jest ważny. @ ma termin chyba na 3 czerwca. Oczywiście nie przyjdzie ^^ ale sprawdzę jeszcze dokładnie później :) A dobrze będzie na pewno!!

Witajcie laseczki postanowiłam do was dołonczyc bo chciałam sie z wami podzielic moja historia.
Ja zaszłam w ciaze w trzecim cyklu po odstawieniu anty i bardzo sie z tego ciesze ze tak szybko nam sie udało.31 maja mam pierwsza wizyte u gina

anecia oczywiscie ze cie pamietamy mysle ze czasem bede zagladac i tak na dobra sprawe malo tu przybywa to bede was nadrabiac kochane dziekuje ze moge na was liczyc bede obecna ale troche mniej

Gratulację Fiona, życzę spokojnej ciąży :)

Kwiatuszqu odwiedzaj, odwiedzaj :) I napisz coś czasem, chociaż że w porządku, nadal odpoczywam :)

reklama
hej babeczki moje kochane! czy któras mnie jeszcze pamięta? ;-) bo ja myślę o Was często! jak tam starania Lilith, kwiatuszek, lazurowe, Agusia??? no i jak tam bafinka sie ma i pysia????????? jak sie czujecie? a wiecie że Mandrzejczuk urodziła małego Oskarka :-D cudowny chłopaczek! pozdrawiam i myślę o Was cieplutko!
witaj kochana fajnie ze tu zajrzałaś:) ja też mam sentyment do tego forum.. tu sie wszystko zaczęło.. pochwal sie najnowszym zdjęciem Adasia:)
o Magda urodziła też chłopca?? mogła by zajrzeć zdjęcie wstawić:) ja to widze ze z tego forum to sami chłopcy wychodzą:) ja będe miała Gabriela:) czuje sie w miarę ale już mam skurcze i to mnie drażni...

lilith agnesn to kciuki zaciśnięte odliczamy:)
kwiatuszku bądź dobrej myśli na pewno w końcu się uda:)
witam nową staraczkę i ciężaróweczkę:)

Do góry