reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agness kochana, czekam dzielnie u siebie na owulację. Coś ten cykl mi się pokiełbasił, ale myślę pozytywnie i się nie poddaję!
Betkę masz dobrą, tzn. przyrost odpowiedni więc niczym się nie zamartwiaj wszystko jest dobrze :*

Kwiatuszqu a Ty nie mierzysz tempki? Ja bym na pewno nie brała nim nie będzie skoku bo to może zablokować owulkę jak za wcześnie weźmiesz..

reklama
no bralam jakies 4lata z przerwami raz mialam przerwe 3 mies raz ponad rok czyli mozna powiedziec ze jakies 3lata bralam a teraz nie biore juz długo ponad rok tylko przez ten czas stosowalismy inne zab

kwiatuszekq to juz wiesz na czym stoisz. &&&& zeby te 3 miesiace staranek zaowocowaly w piekna fasolke ;-)
She my sie chyba nie znamy, witaj :-)
LILITH dzieki kochana za &&&&&, na pewno sie przydadza :tak:
Agness dziekuje i Tobie slonce :-) Pewnie, ze chce czym predzej przekazac wam wspaniale wiesci. Mam nadzieje, ze to niebawem nastapi ;-) A beta pieknosci :-)
pysia u Ciebie juz polowkowe? Ale ten czas szybko leci :-) Tylko patrzec jak na porodowke odjedziesz ;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was.... Piekna dziś pogoda...
A ja siedzę w domku, niestety, coś mnie choróbsko rozbiera! Zaczęła się od gardła, teraz juz katar czuję, że się zbliża... uffff, i ogólnie jetsem rozbita!
Staram się domowymi sposobami leczyć, ale nie działa. ;-( Kurcze! A jutro znów do pracy!!!
I do wizyty 10 dni!!! Pozdrawiam was niedzielnie!

Agnes trzymaj sie kochana. Ja tez jakos katar czuje od wczoraj. Do tego rano bolal mnie prawy migdal :dry: U nas dzis raz slonce, raz deszczyk. A Ty kochana wypoczywaj teraz. Kiedy zamierzasz isc na L4?

robilam test owu i wyszedl neg wieczorkiem powtorze bo zapomnialam ze wypilam szklanke soku a zawsze o tym czasie był prawie pozytyw a przecierz sok rozciencza mocz i fałszuje wynik ale ze mnie durnota

reklama
Do góry