reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Bafinka wkoncu nam sie uda.wiem co czujesz, bo ja tez tak mam.nie lubie jezdzic do reala bo tam najwiecej ciezarnych spotykam i zamiast sie cieszyc zakupami to wracam zdolowana.to ze ja nie moge zajsc, wchodzi mi to na kobieca ambicje.czuje sie jakas nie w pelni kobieca.moje wymarzone miesiace na porod to wrzesien, pazdziernik, marzec, kwiecien, maj, czerwiec.
bede trzymac kciuki za Twoja jutrzejsza wizyte.

dziewuszki u mnie też się przykro a zarazem miło na serduchu robi jak widzę ciężarne, a ostatnio bywa ich sporo...
no i też bym chciała urodzić na wiosnę-lato... dzidzia miałaby dużo świeżego, ciepłego powietrza... ale po naszych nieudanych na razie starankach jest mi wszystko jedno...
i płakać mi się chce bo z mojego wykresiku wynika, że miałam kilka dni temu owulkę a my działaliśmy tylko na początku cyklu ...

czesc dziewczyny:) musze sie pochwalic ze jestem w 5 tyg ciazy:) o tyle jestem zaskoczona bo zaszlam w ciaze zaraz po odstawieniu plastrow evra:) rzy pierwszym dziecku udalo mi sie zajsc w ciaze dopiero 6 miesiecy o odstawieniu....zastanawia mnie tylko czy to nie zaszkodzi dziecku ze tak szybko? bardzo sie ciesze bo i tak z moim narzeczonym sie zaczelismy starac ale nie przypuszczalismy ze tak szybko pojdzie:) termin mam na 21 lipca 2011. dodam ze nasz synek 11 miesiecy ma:)takze bedzie ciezko ale jakze slodko:):-)

Cześć dziewuszki
A więc:
Bafinka trzymam bardzomocniutko kciuki za jutrzejszą wizytę,na pewno będzie dobrze! Zobaczysz.......... I może w najmniej spodziewanym momencie dowiesz się że się udało. Życzę Ci tego! Wtedy Ty sie będziesz wszystkim chwaliła...... ;-)
kacha10 myślę że jakbyś się dowiedziała, to każdy termin byłby cudowny, i by ci spasował. Życzę Ci kochanie tego. I zobaczysz że wkrótce ty będziesz z dumnie podniesioną głową pchała wózeczek z skarbeńkiem.
Ijeszcze powiedz jak twen Twój m zrzucił tyle kg? Jakaś dieta cud?
pysia888 ja słońce nie mogę kawusi, bo mam nadciśnienie, a ona dodatkowo podnosi. A tak mi się czasami chce.

Ja dziś nie wiem który mam dzieńcyklu, i szczerze wam powiem guzikmnie to obchodzi. Co ma być to będzie. Najgorsze jest to, że jakieś chorubsko się do mnie przyplątało, od soboty po południu do niedzieli wieczór leżałam w łóżku, ale nie za bardzo mi się udało podleczyć. katar został i mnie strasznie męczy. Buuuuuuuuu............ I jak tu sexić, jak masz kinol zatkany, zero romantyzmu.
W sobotę byłam mikołajkowych zakupach, ale jeszcze nie wszystko pokupowane.
Jeszcze nie czuję się na owulkę, nie bolą jajniki, tylko cycki trochę bolą. Ale chcicę to mam jak stąd do zakopanego przez warszawę.
Miłego wieczorka i nocki wam życzę. Pozdrawiam
Mam nadzieję że żadnej nie pominęłam, i oczywiście witam nową staraczkę, i obyś tu długo nie zagościła. ;-)

Niebezpieczeństwo to jest takie, że może być ciąża mnoga :D Lepiej śmigaj na USG, bo możesz się zdziwić podwójnie :D Albo i potrójnie ;P

agness kochana moja ty to zawsze wiesz co powiedzieć:)
kacha ja również czuje sie jakaś ułomna przez to ze nie mogę zaciążyć... mówi się że najłatwiejsze co kobieta może zrobić to wpaść a mi nawet to nie wychodzi...
wczoraj zrobiliśmy sobie z m romantyczny wieczór i wstawiłam się szampanem:)! i mi się na rozmowy zebrało wyżaliłam sie mojemu a on mnie pocieszał i cały czes jest ze mną i to dodaje mi sił:) może dziś gin mi da jakieś hormony na następny cykl i będzie szansa???

reklama
Do góry