reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

a już myślałam ze coś nie tak... a ja się zdołowałam dzis właśnie się dowiedziałam ze moja koleżanka jest w ciąży a tak sie zarzekała że nie chcą dzieci że chcą sie najpierw sobą nacieszyć.. a tu taki nius:(
życze ci fasolki agusia:)

reklama
Bafinko jeszcze 4 dni zaczekam i zrobię test ale się nie nakręcam i nie robię sobie żadnych nadziei. Co będzie to będzie, dzidzia sama wie kiedy przyjść :)

witam Was leseczki.u mnie 27 dc- narazie od paru dni mam wrazliwe cycki na dotyk.to jest taki sam bol jak w tamtym cyklu.w piatek mam termin @ wiec juz tylko na nia czekam, zeby rozpoczac nowy cykl.temp. w fazie poowulacyjnej pokrywa sie z poprzednim cyklem, wiec juz wiem czego sie spodziewac.moj m mnie wczoraj zaskoczyl-ludzi sie ze moze nam cos z tego cyklu wyjdzie.ja wiem, ze nic z tego nie bedzie.a zawsze to on mnie stawia do pionu jak sie nakrecam a tu teraz na odwrot.
Bafinka ja mam 3 znajome, ktore zaczaly starania tak jak ja a nawet pozniej i juz urodzily.mnie to tez dobija.a w pracy mam znajoma ktora starala sie miesiac i teraz jest juz w 4 miesiacu ciazy.a ja mialam w planie rodzic na maj i sprzatnela mi moj termin.widac, ze to nie jest nasz czas.ja zamierzam sie wziasc ostro do roboty w nastepnym cyklu.testy owulacyjne i w dni plodne duzo sexu.powiedzialam m, ze na swieta tego prezentu nie dostanie ale jest szansa ze moze pare dni po swietach.
Bafinka a z tym stazem to niezly pomysl.zajmiesz sie czyms innym i troche grosza tez bedzie.
Agness , kwiatuszek co u Was?
Agusia trzymam kciuki.

a ok ostatnio jakas głodna jestem ciagle i schudłam.Prezentyswiateczne juz kupione
Nie mierze temp i wogole nie chce o tymsłyszec nie bede panikowac i porownywac

Ostatnia edycja:
kwiatuszek no to fajnie ze chudniesz. ja tez chce zgubic pare kg.zamierzam spasowac z zarciem, bo mojemu m udalo sie schudnac prawie 40kg w 6 miesiecy i teraz jest juz chudy i wszyscy dla niego sa grubi.ja waze 67 kg a chcialabym wazyc 60 kg. ponad 2 lata temu tyle wazylam ale jak wyszlam za maz to 5 kg przybylo w ciagu 5 miesiecy.i od tego czasu trudno mi zrzucic a ja w dodatku jestem uzalezniona od slodyczy.
zamierzam teraz tez porobic wszystkie prezenty, pomyc okna, drzwi i kafle w lazience i kibelku do 8 grudnia bo od 9 grudnia zacznaja mi sie dni plodne, wiec chce miec wtedy czas tylko na sexik.ostatnio tak myslalam o prezenatch, co komu kupic ze nie umialam sie na sexie skupic.

reklama
kacha to mamy ten sam cel 60 kg i bobo:) oby nam się udało jutro mam wizytę na 18.15 ale dojazd mi zajmie jeszcze trochę czasu wiec będe późno ale dam znać:0 ja to już się nie łudzę że w tym roku zaciążę... nadzieje wiąże ze styczniem... a moim marzeniem było urodzić w maju to by był prezent na 3 rocznice ślubu... ale... serce mi peka bo wszystkie kumpele jak na złość zaciążyły wczoraj sie dowiedziałam o następnych dwóch... i to nie koniecznie wszystkie chciały... a my ostatnio z m mamy straszną chcice i jak kochamy sie codziennie gdybym pozwoliła to on najlepiej by z łóżka mnie nie wypuścił... a mam teraz płodne... gdyby tylko ta owulka była.. ale nie ma szans:(

Do góry