reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinka, agness dzieki za dobre slowa.jak mnie pocieszacie to od razu robi mi sie lepiej.ginke mam 13 grudnia, powiedziala, ze jak do roku nie zajde to wtedy bedziemy sie martwic i cos robic.wiec ciekawe co wymysli.mowiac to mysla, ze do tego czasu chyba zajde, to sie kobieta zdziwi jak mnie zobaczy.

reklama
Cześć laseczki. Taka troche dziś niepisata jestem. Coś mnie rozbiera i bynajmniej nie jest to mój mąż hahahahah (taki dowcip wieczorny - wekendowy) W głowie mi szumi, gardło boli.... Oczy szczypią........Rozbita strasznie jestem, nie wiem czy zaraz mnie sen nie zmroczy, ale narazie staram się jakmogę nadrobić
A więc:
Bafinka cieszę się wrzuciłaś na luz, ja zaszłam właśnie w miesiącu który miałam cały rzeznaczony na badania, prawie co tydzieńjeździłam po lekarzach istwierdziłam że ten miesiącto przygotowania do następnego starankowego, a tu niespodzianka. Teraz też bym chciała się czymś zająć, żeby nie myśleć, ale strasznie to trudne jest.
LILITH to juz na półmetku jesteś z mieszkankiem, a jakiś zdjęcia pokażesz tego królestwa.
kacha10 Niech się zdziwi, ale moze zacznie robić wszystkie badania, takie szczegółowe i szybciutko wtedy zajdziesz....
Wierzę w to ogromnie. Trzymam mocno kciuki.
Anecia111 to ty nie synka masz a aniołka............ fajnie.Mój Tomek był też bardzo grzeczny jak był mały. A co do Twojegozdrowia, podzielam zdanie dziewczyn, zmykaj na badania, wszystkie jakie się da. I wpadaj częściej. Ucałój maleństwo - sory wielkiegofaceta. hihi
Pysia888 Napij się za mnie też kawki czasami, bo mi się też chce, ale nie mogę ;-(
A zapalenia, ja też miałam kiedyś z Tym problem,wracało długo,ale w końcu się wyleczyło, i teraz (odpukać) jest ok, więc głowa do góry, będzie dobrze., A humorek,no niewiem, jakiś taki ostatnio miałam zły dzień, a właściwie tydzień, teraz zaczyna się trochę poprawiać. Chyba hormony albo ta choroba co mnie zaczyna brać, ale strasznie było. Ryczałam prawie co wieczór.
kwiatyszeq20 a co u Ciebie?
Pozdrawiam was wszyskie.......... ;-*

Ostatnia edycja:
Adaś grubasek :-)

Załączniki

• PB122218.jpg
    PB122218.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 32
kwiatuszku jak masz taką potrzebę to odpuść sobie a nóż widelec niespodziankę będziecie mieli:)
agusia a czemu do szpitala??? coś nie tak z tobą?
anecia cudne te twoje bobo taka słodka kluseczka zacałować by można:***

A wiesz juz tak postanowilismy oboje,wszystko bedzie troche jasniejsze do tego czerwca i sytuacja finansowa i maz sie bardziej przekona nie chce na niego naciskac zeby robil to tylko dla mnie w koncu to ma byc nasze dziecko

reklama
Bafinko mój przyszły szwagier jest w szpitalu w pon będzie miał operacje usunięcia woreczka żółciowego. A ze mną jak na razie ok, ale czuję się dziwnie. Namawiają mnie żebym zrobiła test, ale ja jeszcze poczekam. Całuję Cię mocno i podjęłaś mądrą decyzję, trzymam za Ciebie &&&&&&&&&.

Do góry