olcia23
list mama '05
Lea -dzieki no zobaczymy,choc czuje sie po prostu dobrze ani na ciaze ani na @-tylko kilka pryszczy mi wyskoczylo haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie nie przyszła,ale ona ma zawsze kiepskie wyczucie czasu....Jutro wyjeżdżamy do Spa a tam baseny itp. jak znam swojego pecha to pewnie tam sie pojawi żeby mi weekend popsuć...nawet się nie łudzę....co do pryszczy to odkąd nie biorę tabletek to mam ich tyle co nastolatkaI jak tam Lady_Marion?Przyszla ?u mnie nadal susza...
Lea, dobrze widzę??!! Dwie tłuste krechy!!??
TY SZCZĘŚCIARO!!
Serdecznie gratuluję!! i cichutko zazdroszczę...
U mnie cicho... wyluzować próbuję i zamierzam spokojnie czekać na @, bo na dzień dzisiejszy szykuję się na jej przyjście, choć to za min 10, a makx 'nie wiem ile' dni....
Jak nie w tym cyklu, to w którymś kolejnym musi się udać.
Lea, no właśnie staram się wyluzować i na razie nieźle mi to wychodzi
Ten cykl staram się nie myśleć w ogóle o staraniach tylko cieszyć się bliskością męża.
A co będzie za jakieś 2 tygodnie, jak będzie pierwszy termin@ to się okaże.
Na razie pełen luz.