reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witajcie dziewczynki :-) no ja jestem dzis po wizycie u ginekologa potwierdzajacej ciaze i jestem w 6 tygodniu ciazy widzialam na usg juz moja kropeczke albo kropeczka :-D i jak narazie wszystko ok.

Olcia no ja w 1 cylku przed @ to najbardziej czulam moje podbrzusze bardzo mnie bolalo tak jak na okres i przez to ciagle do kibelka latalam sprawdzac no i jajniki wariowaly na przemian raz jeden raz drugi , bol glowy to mialam tylko w pierwszy dzien @ ;-)

reklama
no bonusowa, ale masz bonusa :D
Lea super, że wieści potwierdzone!!
U mnie cisza totalna... zero czegokolwiek... biust 'nieczuły' a to oznacza że pewnie znów wszystko mi się rozreguluję i będzie dobrze, jak w styczniu w ogóle @ dostanę :(

Witajcie dziewczynki :-) no ja jestem dzis po wizycie u ginekologa potwierdzajacej ciaze i jestem w 6 tygodniu ciazy widzialam na usg juz moja kropeczke albo kropeczka :-D i jak narazie wszystko ok.

No kochana to super szybko Ci sie udalo może powinnas sobie stworzyć suwaczek:-) wtedy wszystkie będziemy obserwować co u "was"

Lea dziekuje za odp

Dostalam @!42dc:sorry:
Olcia to tak jak u mnie ja tez tak dostalam pierwsza @ :tak: takze teraz czekac az sobie pojdzie i do dziela;-)

Lady Marion no stworze sobie ten suwaczek ;-):tak:
Chup no to czekamy dalej na twoja wredote a raczej jej brak:sorry2:
no i trzymam mocno kciuki ze was dziewczyny zeby szybko sie udalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam wszystkie panie wlasnie sie zarejestrowalam bo szukam odpowiedzi na meczace mnie pytania jak to jest z ta plodnascia po tabletkach ja bralam 3 lata microgynon 21 po 1 dziecku i teraz chce miec nastepne wiec odstawilam tabsy i dzialamy z meze kupilam sobie testy owulacyjne i badalam sluz codziennie no i wkoncu przyszedl sluz jak bialko jajka i duuuzo go no ale test wykazala brak owulacji no ale zaczelizmy dzialac i potem po tym obfitym jajkowym sluzie pojawily sie dni z uczuciem suchosci i stad moje pytanie czy testy mogly zawiesc????a moje cialo dobrze mi mowilo sluzem ze bedzie owulacja????jestem bardzo ciekawa i czekam az zrobie test za 2 tyg :) bardzo chcialabym wlasnie tarz zajsc w ciaze zeby urodzic jeszcze przed zima ;) a po za tym moja corcia bardzo chce rodzenstwo bo zali sie ze niema sie z kim bawic bo w sasiedztwie niema dzieci :(

Cześć dziewczyny!
Dopiero co poznaje to forum, mam nadzieję , że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Ja na razie też łykam tabsy, jeszcze kilka miesięcy tak mam zamiar, a później starania o dziecko. Ja nie będę robić przerwy po tabletkach, wolę próbować zajść w ciążę z odstawienia;-)
Ostatnio myślałam, że chyba jestem w ciąży, z ostatniego opakowania zapomniałam 2 tabletek(wzięłam po 12 h) byłam akurat na wyjeździe. także przed @ trochę się postresowałam , że może jednak coś zmajstrowaliśmy, niestety niet:-(.
pozdrawiam
P.S. mam pytanie, Czy przy braniu tabletek wykres temp. i śluz jest taki sam jak w przypadku nie brania tabletek anty?

Ostatnia edycja:
ja tez nierobilam przerwy bo zapragnelizmy z mezem zrobic sobie prezent pod choinke ;) mam nadzieje ze sie udalo :) ale zastawnawiam sie czy wogole mialam ta owulacje dlatego napisalam poprzedni ppst prosze o rade bede tu jeszcze wieczorem :0 i bede czesto odwiedzac to forum bo bardzo mi sie spodobalo :)

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie 30 dc i narazie cisza...:confused:
Chup oj kochana to ja pocichu mocniej kciuki trzymam;-):tak:

Witajcie Zabka i Margolcia no ja niestety jesli chodzi o testy owulacyjne nie pomoge bo ich nie uzywalam. Tak samo z mierzeniem temperaturki nie stosowalam. Napisze tak 1 cykl po odstawieniu po 43 dniach okres, w drugim cyklu juz okresu sie nie doczekalam bo zaszlam w ciaze zadnego sluzu "jajkowego" ;-) u siebie nie zauwazylam jedynie co moglo zwiastowac u mnie na owulke to w 11 dc dokladnie nie pamietam bolal mnie straaaasznie jajnik ja poprostu wyluzowalam i sie udalo. czego wam serdecznie zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry