reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

cytrynowa z tymi badaniami dobry pomysł. Zrobisz tyle ile dasz radę.Wiadomo że u niektórych są wahania po tabletkach ale długo też nie można z tym czekać.Ja jak odstawiłam tabl. u mnie było wszystko idealnie, jak w zegarku ale w ciąże i tak nie zachodziłam.

reklama
cytrynowa zrób sobie badanie AMH jak jest sporo ponad normę to znaczy że masz pco

kacha jak nie masz parcia i idziesz na spontan to moze się uda szybciej nż myślisz:)

ja testuję w piątek ale sie nie nastawiam...

Zobaczymy co lekarz zleci. Ma być endo-gin więc mam nadzieję ze będzie znal się na rzeczy. E Wkoncu to hormony namacily w moim ciele

DSC_0716.jpg

hej czy widzicie to co ja czy już oszalałam do końca??

Załączniki

• DSC_0716.jpg
    DSC_0716.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Bafinka udało Ci się!Po cichu gratuluję.Wyluzowalas i zaskoczyło.Teraz musi być już dobrze.Powtórz betę za 2 dni i za b.się niestresuj bo stres w twoim stanie niewskazany.Masz jakieś objawy?Wspomagalas się czymś?Ja mam 26 dc.Myślę ze w poniedz.będzie chwila prawdy ale obstawiam @.Może i dobrze bo jakoś niedojrzala psychicznie jestem na drugie dziecko.7 września mam wizytę u glinki- pierwszy raz babkę zobaczę ale zależy mi na cytologia więc ide na NFZ.Cytologia mi przypadnie na 15 dc więc ten następny cykl będzie stracony bo 2 dni przed nie można się sexic.
Bafinka życzę nudnej i spokojnej ciąży.
Kwiatek Ty masz być następną.Trzymam mocno kciuki.Dobrze ze juz histero masz za sobą.Coś badanie wykazało?

Do góry