reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
moj m dzis lepiej sie poczul i po pracy zaszalelismy bo dawno sexu nie bylo.W niedz.mamy rocznice slubu wiec pewnie pobzykamy sie ale to juz bedzie 15 dc.a ja mam krotkie te cykle ostatnimi czasy.
bafinka doczekasz sie w koncu II kresek.Limit nieszczesc wykorzystalas i teraz juz bedzie tylko dobrze.trzymam kciuki za bobosexy.

Bafinka i jak tam u Ciebie? Jakie masz te objawy?Za ile masz termin spodziewanej małpy?My w ten weekend poszaleliśmy-w 13 ,14, 15 dc.Owulacji za b. nie czułam, chyba musiała być z prawego jajnika - bo przy tym jajniku nie czuje. W tamtym cyklu miałam z lewego więc wszystko mi się zgadza.

Ogolnie po staremu , w poniedzialek mam wizyte am nadz ze uda mi sie histero załatwic,
7czerwca zmarł moj tata i troche nas to wybiło z wszystkiego
poki co walcze poki starczy mi sił

kwiatuszek b.Ci wspolczuje straty ojca. Teraz napewno Ci sie uda.Twoj tato z gory bedzie nad tym czuwal.Ja caly czas trzymam kciuki.Zobaczysz jeszcze blizniaki Ci sie trafia.

Kwiatuszku składam kondolencje z powodu starty ojca.
Na pewno będzie teraz czuwał nad Tobą i wyśle Ci pocieszenie w postaci maleństwa.

bafinka wspolczuje widoku 1 krechy na tescie.Poki nie masz okresu to moze jeszcze nie wszystko stracone.Moze owulacja byla troche pozniej.Tak sobie mysle ze moze za b.chcesz i za b.sie starasz.Wiem ze to trudne ale moze troche wyluzuj.Widze ze starasz sie pod duza presja.Wykonczysz sie psychicznie.

Bafinka jak tam samopoczucie? U mnie dziś zawitała @, cykl 29 dni, bzykanko 13,14,15 dc było i w ciąży nie jestem Ja to jednak jestem długodystansowiec. Wczoraj będąc na festynie widziałam dużo babek w ciąży i zastanawiałam się jak one to robią, że w tą ciąże zachodzą (głupie myśli mam, ale dla mnie ciąża na zawołanie to abstrakcja).
Cytrynowa co u Ciebie?
Kwiatek a jak tam u lekarza?

reklama
Do góry