reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwiatuszek to kciukasy mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!

karola noooooo niestety albo i stety hehe, sama już nie wiem... chociaż ciężko mi już strasznie

a w ogóle laseczki to niestety ale od środy albo czwartku nie będę miała dostępu do netu bo zmieniamy operatora, więc w razie czego tzn w razie jak wreszcie urodzę hehe to napiszę do kwiatuszka bo mam nr tel

Kwiatek to super ze jajniki pracuja.trzymam caly czas kciuki.bedzie dobrze.teraz to juz musi byc tylko lepiej.
Anecia dzis ide do roboty.po powrocie jem obiad i jade z malym na zajecia muzyczne,zeby spozytkowac jego energie.
Cos malej nie chce sie wychodzic.dlugo jednak nie da rady juz tam siedziec wiec niebawem wyjdzie.a robisz juz cos zeby przyspieszyc ?

Hej dziewczyny..wkoncu znalazłam forum które mnie interesuje i nie jest "opustoszale".......Mam 24 lata, tabletki brałam ok.7 lat w maju wzielam ostatnia z nich jednak do tej pory nasze starania z mezem nie przynoszą rezultatow, na usg wszystko jest wporzadku ze mna, badania wychodzą dobrze, biorac pod uwagę to ze maz ma syna z poprzedniego malzenstwa wnioskuje ze z nim jest również wszystko ok, a jednak.......dwóch kreseczek jak nie ma tak nie ma.....nie wiem co myslec....:(

reklama
hejka!

nadal 2w1

kacha no coś się małej nie spieszy, ale może to i dobrze, bo dzisiaj jeszcze eMek nie bardzo mógłby wyjść z pracy w razie gdybym zaczęła rodzić :-) więc niech młoda do jutra chociaż poczeka... ale z tym chyba nie będzie problemu bo nic mnie nie bierze hehe, no chyba że wody odejdą to wtedy na gwałt będzie trzeba jechać
a póki co nic nie robimy w tym kierunku, ale od dzisiaj wieczora chyba się za to weźmiemy hehehehehe

anastazi witaj! może za bardzo chcecie... niestety psychika potrafi nam płatać figle...
bo skoro miałaś robione badania i usg (sądzę że chodzi o podgląd tego jak pracują jajniki...) i wszystko ok to może po prostu sie zblokowalaś... albo nie trafiacie w dni płodne, może warto robić monitoring cykli

Do góry