reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
co tam u Was???

ja mam owulację w cyklu bezowulacyjnym!!!! :szok::szok::szok:

ale to dziwnie brzmi, chodzi o to, że najpierw przez pół roku nie miałam owulacji, potem od lutego owulacja była w kratkę, jeden cykl z owu, kolejny bez. Ten cykl wypadał jako bezowulacyjny a tu taka niespodzianka :szok::szok:

nie wiem czy to zasługa Letroxu (leku na tarczycę), który biorę od połowy lipca czy ziół ojca Sroki, które piję 2 cykl.

nie wiem, nie wnikam, jestem zaskoczona i szczęśliwa! :tak:

Hej kobietki.
Ja teraz przez 5.5tyg. Bede siedziec i pracowac w domu.ostatnio mam wypalenie w robocie bo glupiej pensji juz z 2tyg. nie moge sie doczekac bo jedna baba niewie co zrobila z moim rachunkiem.musze teraz chodzic i sie prosic o kase a i tak niewiadomo kiedy ja dostane.
A pod koniec sierpnia bede musiala sie prosic o umowe na 4miesiace.bo narazie na taka wyrazili zgode.porazka.
Moj maly ma teraz manie tomka i przyjaciol.kupilismy mu maly zestaw i niexle sie nim bawi.jak widzi bajke to caly radosny.ale te zestawy sa drogie i malo w nich czesci.jakby moj syn na to nie spojrzal to ja wogle bym tego nie kupila.
Anecia na kiedy masz termin porodu?szkoda ze Adasia to spotkalo.my narazie bylismy z malym 2razy na basenie.wody to on sie nie boi.
Kwiatek kiedy macie wizyte w klinice?
Bafinka co u ciebie?

Martusia uwierz mi nie ma co sie spinac na samym poczatku staran bo to tylko utrudnia zajscieie w ciaze.ja sie staralam rok i 5mies.a po 8mies.juz bylam niezle zdolowana.wyniki mielismy idealne,cykle super,caly czas staranka i nic a jak mialam problem w rodzinie i nie mialam glowy myslec o ciazeniu to akurat zaszlam.teraz napewno juz bym sie tak nie spinala.dziecko sobie samo wybiera pore.wiec wyluzuj i ciesz sie starankami.a martwic sie bedziesz jak w ciagu roku sie nie uda.ale moze tobie uda sie wczesniej .powodzenia w starankach.

reklama
kwiatuszek no to czekam na info kiedy będziecie w naszych okolicach :-)

kacha na 30.09 mam termin :-) więc powinnam się jeszcze pokulać ale myslę że wizyta 4.09 będzie moją ostatnią... niby wszystko ładnie trzyma i szyjka się nie skraca ale wszystko tzn i brzuch i malutka są bardzo nisko...
kurcze a z tą kasą i umową to niefajnie.... niestety teraz trudno o stabilność....

Do góry