reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hejka dziewczyny!

wróciliśmy, pogoda rewelacyjna!!!!!!!!!! dopaliliśmy się i czas wracać do rzeczywistości ;-)

pozdrawiam

hejka dziewczyny!

jak Wam minął tydzień??? ja już dzisiaj na mega obrotach tzn pranie, zakupy itp. czas wrócić do normalności hehe ale wakacje w tym roku się nam mega udały :-) pogoda dopisała na maksa i nawet spanie pod namiotem nie jest mi straszne :-D ale najwazniejsze że Adaśko zadowolony maksymalnie... radochę miał ze spania w namiocie ogromną, no i cieszył się że nawet jedzonko na dworze było :-)

Dziewczyny postanowiłam Was zapytać, bo mój lekarz polecił mi zakup żelu Pre Seed który ma pomóc w staraniach o dziecko. I mam pytanie do Was czy stosowałyście, czy daje efekty ?

pierwszy raz słyszę o żelu który ma pomóc w staraniach o dziecko więc niestety nie pomogę

oo ale sie wywczasujesz

no to się wywczasowałam niestety już koniec
a Ty jak tam???? coś dalej u lekarza ruszyło???

Kacha złamała nadgarstek wypadając z wózka. Gips ma na 3 tygodnie ( od 11 lipca do 1 sierpnia)

to jeszcze tylko kilka dni i wreszcie zdejmiecie to dziadostwo...

Kolakinka ja trz piewszy raz slysze o tym zelu wiec tez nie pomoge.mysle ze mozesz go wyprobowac.raczej nie zaszkodzi a moze wspomoze staranka.
Anecia ja tydz.juz pracuje ale do 15sierpnia tylko robie a potem znow mam wolne tym razem 5tyg.robote bede miec w domu na kompie.no i teraz wiecej robie godz.wiec tez to odpracowuje troche.w tym roku siedzimy na tylku i juz mam dosc tych blokow.za rok musimy uzbierac kase i gdzies pojechac.a u ciebie juz prawie 31tydz.-jak ten czas szybko leci.teraz to juz tylko z gorki.fajnie ze wyjazd wam sie udal.

hejka!!!

kacha to fajnie że w domu będziesz pracowała... ale ktoś wtedy z małym jest czy dajesz radę?

kwiatuszek no to czekamy na wyniki, a na jutro powodzenia!

Anecia ktos z malym musi siedziec bo jak ja tylko siadam na kompa to on jest pierwszy.chyba ze zasnie w ciagu dnia to z 1,5 godz. mam dla siebie.ale wtedy z reguly robie obiad i ogarniam chate.szukam dalej jakiejs sensowanej roboty na etat i duupa. kiedy w koncu usmiechnie sie do mnie szczescie pod tym wzgledem? pocieszajace jest to ze teraz bede zarabiac do konca grudnia ok. 300 zl wiecej miesiecznie.a od stycznia nie wiem co bedzie dalej?
kwiatek kciuki trzymam caly czas.pisz nabiezaco jak tam wyniki.

reklama
Anecia bede w weekend u Ciebie w miejscowosci moze chociaz sie spotkamy w parku?
wysle ci pw nr bo sie wybieramy do kumpla a z nimi nad wode ale moze znajde chwile zeby sie zobaczyc

Do góry