reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hehe Agness_13 ja przez te pol roku juz sie tyle nakrecilam, ze teraz wole ostudzic swoje emocje...nie wiem moze sie udalo...poczekamy do terminu @ jak znowu zwiekszy mi sie sluz to bede miec nutke nadziei, tak jak za poprtzednim razem. Kurde musi sie udac, tak pragne tego dziecka, wiem, ze bylibysmy najlepszymi rodzicami pod sloncem, wiec czemu nie jest mi dane od razu? Nie jedna 15-stka zachodzi w niechciana ciaze, nie szanuje sie i wogole, a zajdzie za pierwszym razem...ale wiem jedno po wizycie u gina upewnilam sie, ze jestem zdrowa nie mam przeciwskazan do zajscia w ciaze to jestem pelna nadziei, ze zajde, w koncu musi sie udac. A moze teraz tyle czasu czekam na ta moja kruszynke zeby w koncu dane mi bylo wielkie szczescie? Wierze, ze w koncu doczekam sie upragnionego macierzynstwa, tylko juz sikam tym kwasem foliowym heheh
no ale powoli zaczynam siedziec jak na szpilkach, bo zbliza sie termin @ -na majowke, wiec chcac nie chcac czlowiek znowu zaczyna intensywnie o tym myslec. Ale teraz jak mi test pokaze fasoleczke to zapierdzielam od razu do gina, niech mi w razie czego daje cos na podtrzymanie, bo jak znowu moje szczescie potrwa tylko tydzien to chyba zwariuje...

reklama
pysia888 Fajniuchno, :tak::tak:;-);-);-);-);-).
Zazdroszcę ci, u nas trochę ten żar się ostudził, ale to przez pracę.... i Przez moje dziecko. Cały wolny czas staramy się z nim spędzać, a że pracuję od 11-19, to nie za dużo tego czasu jest. Ale jak siegam pamięcią, to na początku jest tak "magicznie ;-);-);-)" wszyskiego naj naj na nowj drodze życia. I pisz co tam u ciebie, jak przygotowania i staranka.

A wy dziewuszki co tak cicho? mandrzejczuk jak u Ciebie?;-)

Agness... wszystkiego najlepszego na imieninki... no i pracujcie dzisiaj... :-) No a cicho nie jesteśmy... tylko teraz taka ładna pogoda (bynajmniej u mnie) że az żal przed kompem siedzieć, ale czytam na bieżąco i w miarę możliwości się udzielam :-) A tak w ogole co do dnia slubu to faktyczine swietny dzień, jeden z najlepszych w życiu. Chętnie bym go przeżyła jeszcze raz, oczywiście tylko i wyłączie z tym samym facetem którego "posiadam" u swojego boku :-D

Anecia1111 ;-* ;-* bardzo Ci dziękuję za pamięć. Tak właśnie zmykam, "świętować".
Napiszę więcej jutro.

mandrzejczuk Życzę ci, że by @ nie przyszła....a sio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też myślę że ze mną wszystko ok, bo nie miałabym pierwszego szkraba - chyba :-).
A co do ślubu, to oczywiście że z tym samym Miśkiem, nie zamieniła bym go NIGDY

Cmok dziewczynki, do jutra. Pozdrawiam, was.....;-*

Nie ma za co Agness :-) Teraz tylko oby Wasze wczorajsze świętowanie przyniosło efekty... :-) A tak w ogóle to pogoda się psuje (a ostatnio tak zachwalałam że słonko jest...) i tak mi dzisiaj nudno w domu, że szok a mąż w pracy do samego wieczora :baffled: No ale mam nadzieję że jutro mi się humor poprawi, bo w końcu idziemy na usg 3-4d :-D Zyczę Wam miłego dnia!!!

AGNES,juz dziekuje za zyczonka nowej drogi zycia :)))) a no juz niewiele pozostalo do zakupienia i gitara :)))

MANDRZEJCZUK, ja tez czasem chodze na solarke. Dobrze, ze nowe solarium to 5minut i mnie ladnie opala, a wczesniej chodzilam na takie stare i musialam 20minut lezec a i tak bez efektow :\\ raz czasem mozna :)))

Ja tez lubie nieraz cokolwiek wspominac, ogladac zdjecia itp wiec pewnie bedzie tak kiedys z moim weselichem :))) Mandrzejczuk, a Wy pierwszy taniec sami wymysliliscie czy byliscie gdzies sie nauczyc?

wiesz co my to chcielismy takie jaja odwalic najpierw cos wolnego, a potem nagle w jakiegos hip-hopa przejsc ale, ze nie mielismy czasu na nauke to poszlismy na zwyklego spontana i zatanczylismy przytulanca-patrzanca sobie w oczy do piosenki Univers-jestem obok ciebie tak bardzo pasowala do Nas, bo juz mieszkalismy razem i wogole ten piekny refren...zespol zagral to piekniej niz w oryginale ;p aj...az mi sie lezka w oku kreci sluchajac tej nutki...

MANDRZEJCZUK. My tez chyba sami cos wymyslimy. nie chce mi sie tracic czasu i pieniedzy na jeden taniec. Tez zatanczymy mysle jakos tak wolno i na pewno ladniutko. Jakis obrot sie dolozy czy cus i bedzie. Mi sie kreci lezka jak slysze NOTHING ELSE MATTERS metallica. Jak sie poznalismy to tanczylismy przytulanke przy wlasnie tej piosence i jest cudowna.

AGNES,juz dziekuje za zyczonka nowej drogi zycia :)))) a no juz niewiele pozostalo do zakupienia i gitara :)))

MANDRZEJCZUK, ja tez czasem chodze na solarke. Dobrze, ze nowe solarium to 5minut i mnie ladnie opala, a wczesniej chodzilam na takie stare i musialam 20minut lezec a i tak bez efektow :\\ raz czasem mozna :)))

Ja tez lubie nieraz cokolwiek wspominac, ogladac zdjecia itp wiec pewnie bedzie tak kiedys z moim weselichem :))) Mandrzejczuk, a Wy pierwszy taniec sami wymysliliscie czy byliscie gdzies sie nauczyc?

Pysia... co do solarki to ja też chodziłam, bo mimo iż blada nie byłam bo mam troszkę ciemniejszą karnację za tatkiem, to i tak jak założyłam sukienkę ślubną to wyglądałam blado więc wolałam pochodzić :-D A co do pierwszego tańca, mimo iż to pytanie nie do mnie ;-), to my sami wymyslilismy ale na kursie tańca też byliśmy bo mąż ie bardzo umiał tyniać :-)

wiesz co my to chcielismy takie jaja odwalic najpierw cos wolnego, a potem nagle w jakiegos hip-hopa przejsc ale, ze nie mielismy czasu na nauke to poszlismy na zwyklego spontana i zatanczylismy przytulanca-patrzanca sobie w oczy do piosenki Univers-jestem obok ciebie tak bardzo pasowala do Nas, bo juz mieszkalismy razem i wogole ten piekny refren...zespol zagral to piekniej niz w oryginale ;p aj...az mi sie lezka w oku kreci sluchajac tej nutki...

Haha... mandrzejczuk... my mieliśmy podobną wizję, tzn najpierw coś wolnego i po chwili szał na całego, ale zrezygnowaliśmy bo za duzo zachodu by z tym było i za dużo czasu na naukę by zeszło, a jak wiadomo nie zawsze przed ślubem jest tego czasu tyle ile by się chciało :-) I ostatecznie też zatańczyliśmy przytulańca i dodaliśmy obrót i wyszło fajnie i nie żaluję że tak tradycyjnie :-)

MANDRZEJCZUK. My tez chyba sami cos wymyslimy. nie chce mi sie tracic czasu i pieniedzy na jeden taniec. Tez zatanczymy mysle jakos tak wolno i na pewno ladniutko. Jakis obrot sie dolozy czy cus i bedzie. Mi sie kreci lezka jak slysze NOTHING ELSE MATTERS metallica. Jak sie poznalismy to tanczylismy przytulanke przy wlasnie tej piosence i jest cudowna.

No tez właśnie i o to chodzi, sami poćwiczcie i na pewno bedzie dobrze. A skoro macie piosenkę przy której się poznaliście to tym bardziej fajnie :-) My akurat musieliśmy sami coś wybrac bo poznaliśmy się przez internet a tam muzyczki nie było :-D :-D :-D

ANECIA, eee przy Nothing else matters nie bedziemy tanczyc. My tez bylismy na kursie i mysle, ze co niecl wymyslimy do tanczenia. Na youtube widzialam fajny taniec do Naszej piosenki, wiec chcialabym cos sciagnac z tego tanca :)

reklama
ANECIA, eee przy Nothing else matters nie bedziemy tanczyc. My tez bylismy na kursie i mysle, ze co niecl wymyslimy do tanczenia. Na youtube widzialam fajny taniec do Naszej piosenki, wiec chcialabym cos sciagnac z tego tanca :)

Ja nie wiem co to za piosenka, ale jeśli "znośna" do tanczenia to dlaczegoby nie spróbować do niej zatańczyć? :-)

Do góry