reklama
Dzieki! zastosuje sie do wskazówek :-) :-)
Sunshine22
Początkująca w BB
Hej dziewczynki co t u was ? U mnie nic nowego 29dc robiłam test ciążowy wczoraj ale niestety negatywny , brzuch i plecy mnie bola jak na okres i piersi już tak nie bolą więc już wiem że znowu wszystko do dupy !!! Pewnie przyjdzie dzisiaj lub jutro
Sunshine22
Początkująca w BB
Sunshine przykro mi....Moze nast razem sie uda!!!!
Ja dzis 24 dc i do okresu jeszcze 9 dni....oszalec idzie,leb mi peka od myslenia
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando
Tapatalk
Najgorsze jest to że dużo moich znajomych albo zaszła w ciążę albo blisko porodu idzie się załamać ale widac nie mój czas ... Trzymam kciuki za Ciebie
kacha10
Fanka BB :)
Lilith walczymy ale ja już psychicznie wysiadam. Męczy mnie ten temat bo ileż można się starać. U mnie leci 11 cykl. Za tydz. wejdę w 12 cykl. W listopadzie miałam rocznicę odejścia mojego Aniołka więc łatwo nie jest. Mój synek przestał pytać o braciszka więc mu się już też znużył temat. Mój m już nawet nie wierzy że może się udać. A mi się już też jakaś obojętność włącza. Psychicznie przygotowuje się, że więcej dzieci mieć nie będę. Piwnicę i garaż mam zawaloną rzeczami po moim synku więc niedługo też będę musiała zabrać się za sprzedawanie tych rzeczy. Staraliśmy się w tym cyklu ale ja nawet nie liczę, że mogłam zaskoczyć.Czuję się tak jakbym się nie starała i czekała na kolejną @.
A jak tam u Ciebie?
A jak tam u Ciebie?
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
lilith dziękuję że pytasz suwaczek ciązowy usunełam bo mała jest już po tej stronie brzuszka jest cudowna, co prawda całe dnie wisi na cycu ale jest spełnieniem naszych marzeń staraliśmy się o nią ponad trzy lata więc KACHA nie poddawaj się tobie też się uda
lilith a co u ciebie?? wiem ze masz za sobą trudny czas jak się czujesz?? co dobrego słychać??
lilith a co u ciebie?? wiem ze masz za sobą trudny czas jak się czujesz?? co dobrego słychać??
Ostatnia edycja:
Podziel się: