Bafinka
Fanka BB :)
to trzymam kciuki ciężki tydzień przed tobą.. ja już zawsze na tym etapie świrowałam..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm wiesz czytalam o testach owu ze mozna robic miedzy 12-22 najwazniejsze zeby nie pic przez 2 h.Kochana a robisz też testy ? Może masz cykl bez owulacyjny w tym miesiącu ? Moja mała ma 4 lata mi się wydaje że to nie jest owulacja bo jak pisalam miałam ją juz chyba ze podwojna tym bardziej że już nie mam tego śluzu plodego , teraz jest gęstszy i całkiem inny niż na dni płodne no cóż z ciekawości będę robić dalej bo mnie to zaintrygowało
sunshine a ile jesteś po owulacji?? może zrób badanie krwi na beta hcg i będziesz wiedzieć czy jest fasolka beta zaczyna rosnąć po zagnieżdżeniu zarodka tj ok tydzień po owu
carmen a ogólnie przy staraniach o pierwszego malucha owu zawsze była?? może potrzebujesz stymulacji cyklu??
No wiesz z tymi testami wielu laskom tak wychodzi!! Wiec moze bedzie Fasolka. 3mam kciukisunshine a ile jesteś po owulacji?? może zrób badanie krwi na beta hcg i będziesz wiedzieć czy jest fasolka beta zaczyna rosnąć po zagnieżdżeniu zarodka tj ok tydzień po owu
carmen a ogólnie przy staraniach o pierwszego malucha owu zawsze była?? może potrzebujesz stymulacji cyklu??
A u Ciebie jak tam ?to trzymam kciuki ciężki tydzień przed tobą.. ja już zawsze na tym etapie świrowałam..
Głowa do góry może jeszcze nic straconego , trzymam kciuki !!!Hmm wiesz czytalam o testach owu ze mozna robic miedzy 12-22 najwazniejsze zeby nie pic przez 2 h.
Dzis okolo 12 machnelam sobie testa hehe Bo mialam pelno sluzu i ta druga kreska co wyszla byla ciemniejsza od tej 1-ej wiec moze jeszcze nic straconego [emoji1] pocieszam sie.
A co do staran z mala to powiem wam szczerze ze zrobilam to w okres ( nie byl mocny) na drugi dzien polecialam Sama do polski.okres trwal jeszcze z dwa dni niecale. jak sie okazalo jakis plemior przezyl Bo bylam w ciazy z mala!!
Nie mierzylam !!![emoji27][emoji1]
Pierwszy miesiac mialam tez okres. Bardzo, bardzo obfity ale trwal tylko 3 dni. Czulam sie dobrze. Nawet nie podejrewalam!! Dowiedzialam sie ogolem w 6 tyg jak juz kolejnego okresu nie bylo.
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk