reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kochana a robisz też testy ? Może masz cykl bez owulacyjny w tym miesiącu ? Moja mała ma 4 lata :) mi się wydaje że to nie jest owulacja bo jak pisalam miałam ją juz chyba ze podwojna tym bardziej że już nie mam tego śluzu plodego , teraz jest gęstszy i całkiem inny niż na dni płodne no cóż z ciekawości będę robić dalej bo mnie to zaintrygowało
Hmm wiesz czytalam o testach owu ze mozna robic miedzy 12-22 najwazniejsze zeby nie pic przez 2 h.
Dzis okolo 12 machnelam sobie testa hehe Bo mialam pelno sluzu i ta druga kreska co wyszla byla ciemniejsza od tej 1-ej wiec moze jeszcze nic straconego [emoji1] pocieszam sie.

sunshine a ile jesteś po owulacji?? może zrób badanie krwi na beta hcg i będziesz wiedzieć czy jest fasolka:) beta zaczyna rosnąć po zagnieżdżeniu zarodka tj ok tydzień po owu

carmen a ogólnie przy staraniach o pierwszego malucha owu zawsze była?? może potrzebujesz stymulacji cyklu??

A co do staran z mala to powiem wam szczerze ze zrobilam to w okres ( nie byl mocny) na drugi dzien polecialam Sama do polski.okres trwal jeszcze z dwa dni niecale. jak sie okazalo jakis plemior przezyl Bo bylam w ciazy z mala!!
Nie mierzylam !!![emoji27][emoji1]
Pierwszy miesiac mialam tez okres. Bardzo, bardzo obfity ale trwal tylko 3 dni. Czulam sie dobrze. Nawet nie podejrewalam!! Dowiedzialam sie ogolem w 6 tyg jak juz kolejnego okresu nie bylo.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

sunshine a ile jesteś po owulacji?? może zrób badanie krwi na beta hcg i będziesz wiedzieć czy jest fasolka:) beta zaczyna rosnąć po zagnieżdżeniu zarodka tj ok tydzień po owu

carmen a ogólnie przy staraniach o pierwszego malucha owu zawsze była?? może potrzebujesz stymulacji cyklu??
No wiesz z tymi testami wielu laskom tak wychodzi!! Wiec moze bedzie Fasolka. 3mam kciuki

Dzieki dziewczynki jestem dobrej myśli ale nie chcę się nastawiać ale w piątek zrobię test ciekawe czy wytrzymam do tego czasu , pewnie i tak będzie za wcześnie , wogole płodny śluz już miałam w tym miesiacu w 9 dniu cyklu dwa dni po okresie strasznie szybko

Hmm wiesz czytalam o testach owu ze mozna robic miedzy 12-22 najwazniejsze zeby nie pic przez 2 h.
Dzis okolo 12 machnelam sobie testa hehe Bo mialam pelno sluzu i ta druga kreska co wyszla byla ciemniejsza od tej 1-ej wiec moze jeszcze nic straconego [emoji1] pocieszam sie.

A co do staran z mala to powiem wam szczerze ze zrobilam to w okres ( nie byl mocny) na drugi dzien polecialam Sama do polski.okres trwal jeszcze z dwa dni niecale. jak sie okazalo jakis plemior przezyl Bo bylam w ciazy z mala!!
Nie mierzylam !!![emoji27][emoji1]
Pierwszy miesiac mialam tez okres. Bardzo, bardzo obfity ale trwal tylko 3 dni. Czulam sie dobrze. Nawet nie podejrewalam!! Dowiedzialam sie ogolem w 6 tyg jak juz kolejnego okresu nie bylo.

Głowa do góry może jeszcze nic straconego , trzymam kciuki !!!

Sunshine ja mialam to samo, skonczylo sie ledwo krwawienie to na drugi dzien mialam bolace jajniki i mnostwo sluzu [emoji33]I pozniej na dwa dni spokoj. I od 11 dnia znowu pelno sluzu , potem spokoj i od wczoraj znowu sluz. I co ja mam myslec [emoji16][emoji16]

Pokaze ci dwa zdjecia.
Pierwsze z rana
A to drugie wlasnie z teraz, robilam przed chwilka.

2016-09-04_11.19.jpg

To z godz ok. 12

Załączniki

• 2016-09-04_11.19.jpg
    2016-09-04_11.19.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 505
reklama
Do góry