Sunshine22
Początkująca w BB
Ja też mam córeczkę a ile ma Twoja mała ?Tak mam. Corunie
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam córeczkę a ile ma Twoja mała ?Tak mam. Corunie
Kochana a robisz też testy ? Może masz cykl bez owulacyjny w tym miesiącu ? Moja mała ma 4 lata mi się wydaje że to nie jest owulacja bo jak pisalam miałam ją juz chyba ze podwojna tym bardziej że już nie mam tego śluzu plodego , teraz jest gęstszy i całkiem inny niż na dni płodne no cóż z ciekawości będę robić dalej bo mnie to zaintrygowałoNiektorym laskom wychodza ciemne na ciaze!!! Albo owulacja byla opozniona...ciezko powiedziec Bo nasze cykle sa nieprzewidywalne!!!
Ja jestem zalamana Bo jestem w polowie cyklu a temp zamiast rosnac to spada w dol wiec moze rozumiem ze nie mam owulacji!!!! Plakac mi sie chce nawet nie wiecie co ja kur...czujee [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Sunshine moja mala w grudniu skonczy 5 latek
Z mojej obserwacji by wynikało że miałam tydzień temu między piatkiem a niedziela bo miałam wtedy śluz i bolal mnie jajnik lewy ale tak na maxa ale nie wiem czy wierzyć testom bo jeszcze mi się nie zdarzyło żeby krecha była ciemniejsza od testowej ale już na drugi dzień nie było jej wcale więc przypuszczam że wtedy była owulacja tym bardziej że mam regularny cykl 28-30 dni odkąd odtawilam antykoncepcję . Chyba że źle robię te testy bo robię po 12 w południe a ten wczorajszy co mi wyszedł taki ciemny zrobiłam późnym wieczoremsunshine a ile jesteś po owulacji?? może zrób badanie krwi na beta hcg i będziesz wiedzieć czy jest fasolka beta zaczyna rosnąć po zagnieżdżeniu zarodka tj ok tydzień po owu
carmen a ogólnie przy staraniach o pierwszego malucha owu zawsze była?? może potrzebujesz stymulacji cyklu??
Wiesz co miałam zamiar je robić cały cykl żeby być pewnym że mam tą owulację po anty skoro 2 razy już sie nie dzieje ale poleciałam z cora do Anglii na 4 dni i nie miałam ich ze sobą a ostatni przed wylotem nic nie wykazal , pisałam u góry że mnie swedza już parę dni sutki i jakoś mi ciężko na głowie ale sobie nie wmawialam bo może nic z tego nie być i taktesty owu robi się właśnie wieczorem, więc raczej dobrze zrobiłaś co cię podkusiło żeby sprawdzić??? Rzeczywiście ja też słyszałam ze testy owu też wychodzą w ciąży wiec trzymam kciuki