Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też długo brałam tabletki,ale nie miałam skutków ubocznych wszystko grało i tańcowało[emoji3] Zagubiło mi się kilka i..zaszłam w ciąże niemal od razu.Teraz zaniepokoiły mnie te krwawienia,pozatym przytyłam i byłam humorzasta więc podjęliśmy decyzję o wyjęciu implanta i po długim namyśle o zaprzestaniu antykoncepcji wogóle.Przyjmuje kwas foliowy od dwóch miesięcy i czekam aż zaskoczę[emoji5]
O kurde tak mi przykroCarmen ja też brałam tabletki anty przez 8 lat i my z partnerem staramy się już 8 cykl i na razie nici.
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziekuje kochana, nie dziekuje zeby nie zapeszacJa mam tylko testy owu nie będę się mierzyła, bo rano to nie mam czasu.Mi sam gin powiedział że trzeba czasu jak do listopada nie zajde to mój ma się najpierw przebadać, a później ja i zobaczymy. Ja już kilka krotnie miałam nadzieję że jestem bo @ się spóźniał, a tu dupa. Ja już nie jeden raz w paranoje wpadłam
Więc jak u Ciebie Carmen pierwszy cykl to może Ci się uda życzę Ci tego [emoji8]
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom